Misteriozna voditeljka: Da li bi Irina Vukotić ponovo stala na ludi kamen?

Misteriozna voditeljka: Da li bi Irina Vukotić ponovo stala na ludi kamen?

Autor: | 26/03/2019

0

Voditeljka "Novog jutra", Irina Vukotić već godinama dominira u svojoj branši, a za emisiju "Premijera" otkrila je da li da li je njena porodica gleda na malim ekranima i kakve navike ima njena ćerka.

-Svejedno im je. Nisu toliko ažurni kada je gledanje mojih emisija u pitanju, ali bace pogled. Ćerka mora da ima vremena za srpski i matematiku. Pitala sam je da li igra lastiš, rekla je da im to nije toliko zanimljivo. Danas deca to uopšte ne igraju, to ih uopšte ne zanima - objašnjava voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic) on Feb 27, 2019 at 8:02am PST

Vukotićeva bi uskoro trebala da se pojavi na TV-u, ali ne kao voditeljka već kao glumica i to u seriji u kojoj će rame uz rame stati sa svojom drugaricom Majom Mandžukom.

-Krenula je sa emitovanjem jedna sjajna serija i sad Maja zna da sam ja davno bila glumica, to mi je bila srednjoškolska ljubav i onda je mene reditelj pozvao da igram jednu epizodnu ulogu. Sada sa oduševljenjem čekam da se to emituje - rekla je Irina i otkrila da li planira da uskoro stane na ludi kamen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic) on Mar 7, 2019 at 6:48am PST

-To se ne planira, ne odlučuje. Uvek sam za ljubav. Da li bih se ponovo udala? Kad me bude zaprosio, reći ću mu. Dok me ne zaprosi neću da mu odgovaram - ostala je tajanstvena Irina.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: Irina Vukotić

Najnovije vesti