Kejt Midlton ne razmišlja o četvrom detetu: Mislim da bi Vilijama to veoma zabrinulo (video)

Kejt Midlton ne razmišlja o četvrom detetu: Mislim da bi Vilijama to veoma zabrinulo (video)

Autor: | 26/03/2019

0

Iako su svi očekivali da će nakon preslatkog 11-mesečnog princa Luisa, princ Vilijam i Kejt Midlton početi s planiranjem još jednog naslednika, kraljevski par odlučio je da stane na troje dece.

Njihov petogodišnji sin Džordž, trogodišnja ćerkica Šarlot i najmlađi Luis koji će u aprilu napuniti godinu dana zadaju im, kako je rekla lepa vojvotkinja dovoljno briga. Tokom jednog od svojih poslednjih angažmana, Kejt Midlton novinarima je jasno dala do znanja da njen suprug nema nameru da proširi porodicu.

 

'Šta kažete na bebu broj četiri?', upitao je jedan od novinara. 'Mislim da bi Vilijama to jako zabrinulo', odgovorila je odmah Kejt.

Tim je rečima 37-godišnja vojvotkinja, inače brižna majka, dala do znanja da je njenom suprugu troje mališana itekako dovoljno. Princ Vilijam u nekoliko je navrata potvrdio suprugine reči, dajući do znanja da uz troje nestašnih mališana nema dovoljno vremena za odmor.

 

- Spavanje je trenutno moj najveći prioritet jer kad dođe beba, to više neće biti moguće - rekao je nekoliko nedelja pre rođenja trećeg deteta budući engleski kralj. Takođe, pošto je na svet došao princ Luis, Vilijam je često mogao da se vidi izrazito umoran na dnevnim angažmanima.

 

- Dvoje dece je u redu, ali ne znam kako ću se nositi s troje. Mislim da ću biti trajno umoran i iscrpljen - nervozno je govorio tada tek budući otac malenog Luisa, a čini se da pomisao na četvrto dete izaziva još veći nemir kod njega.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty