Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 25/03/2019

0

Savršena nega od brenda kojem se veruje dugi niz godina je pred vama, a Hello! se potrudio da izabere nešto što će vam značiti u ovim prvim prolećnim danima...

Noćne maske vam omogućavaju da na najbolji mogući način iskoristite vreme dok spavate. Tokom noći, telo odmara, obnavlja energiju i omogućava ćelijama kože da se obnove. Dok spavate, koža upija formulaciju NIVEA noćne maske čija blaga tekstura pruža prijatan osećaj. Ujutru koža izgleda odmorno i negovano i meka je na dodir. Ove maske imaju dvostruku prednost: pospešuju regeneraciju koja se odvija tokom noći i štede vreme koje bi trebalo da odvojimo za negu lica. NIVEA noćnu možete da nanesete na lice i da se potpuno opustite – maska neguje vašu kožu tokom cele noći.

NIVEA noćne maske imaju korisna svojstva koja daju primetne rezultate: koža lica je ujutru osvežena i odmorna, a „beauty sleep“ dobija sasvim novo značenje. Odaberite masku prema potrebama svoje kože – za hidrataciju ili protiv bora i nanesite je uveče, u okviru uobičajene rutine za negu kože. Ujutru ćete biti oduševljeni lepom i podmlađenom kožom. Formulacija za detoksikaciju koju sadrži NIVEA Urban Skin Good Night Detox maska deluje i protiv zagađujućih materija kojima smo svakodnevno izloženi. Sve što treba da uradite je da nanesete masku, zatvorite oči i prepustite se uživanju u nezi. NIVEA noćne maske se mogu koristiti za negu kože lica, ali i vrata i dekoltea.

Obogaćena koenzimom Q10 i kreatinom, NIVEA Q10 Power noćna maska ima moćnu formulaciju koja se topi na koži tokom noći i hidrira je i smanjuje bore. Koenzim Q10 ima ključnu ulogu u proizvodnji ćelijske energije i naš organizam ga proizvodi prirodnim putem. Međutim, njegova količina se vremenom smanjuje. NIVEA Q10 Power nočna maska sadrži koenzim Q10 kao ključni sastojak, smanjuje tanke linije i bore kako bi koža bila negovana i čvrsta. Q10 je takođe jedinstven i veoma moćan antioksidans i uklanja slobodne radikale koji deluju štetno na kožu. Pored stresa, glavni uzroci starenja kože su negativni faktori iz spoljašnje sredine. Ova maska pruža koži energiju koja joj je potrebna za obnavljanje – naročito kada deluje tokom noći. Drugi ključni sastojak NIVEA Q10 Power nočne maske je kreatin. On predstavlja energetski rezervoar u koži i snabdeva ćelije energijom koja im je potrebna za pravilno funkcionisanje i obnavljanje. Formulacija obogaćena kreatinom povećava čvrstinu lica, smanjuje znake starenja i pospešuje proizvodnju kolagena u ćelijama kože.

Ne postoji bolji način da započnete dan nego kada ujutru u ogledalu ugledate odmorno i podmlađeno lice. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i ulju skvalana, NIVEA Hyaluron Cellular Filler noćna maska je savršen tretman protiv starenja kože. Hijaluronska kiselina povećava volumen, a u kombinaciji sa drugim sastojcima smanjuje bore, čini kožu glatkom i pruža joj zdrav izgled. Ulje skvalana je poznato po svojim hidratantnim svojstvima. Kao sastojak koji proizvodi telo, ovo ulje pruža prirodnu hidrataciju koži. Nalazi se i u biljkama, zbog čega je ekstrakt biljke važan sastojak NIVEA Hyaluron Cellular Filler noćne maske. Formulacija se topi na koži, hidrira je i čini svilenkasto mekom. Koža na licu, vratu i dekolteu je čvršća i izgleda zdravije.

Koža je svakodnevno izložena dejstvu nevidljivih zagađujućih materija i stresnih faktora. NIVEA Urban Skin Good Night Detox noćna maska deluje protiv ovih negativnih uticaja tako što neguje i obnavlja kožu tokom noći. Ova maska je obogaćena dragocenim ekstraktom zelenog čaja, koji je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i brojnim koristima za zdravlje tela i kože. NIVEA Urban Skin Good Night Detox noćna maska može da umanji uticaj zagađenja koji negativno deluje na zdravu kožu. NIVEA Urban Skin Good Night Detox maska tokom noći intenzivno hidrira kožu, što je veoma važno za njen zdrav i lep izgled. Površina suve kože je veoma osetljiva i njenu ravnotežu je lako narušiti. Ova maska je veoma efikasna tokom noći: obogaćena hijaluronskom kiselinom, ona pruža koži dodatnu hidrataciju i jača njenu zaštitnu barijeru. Koža na taj način ima dovoljno vremena za obnavljanje i hidrataciju. Provitamin B5, koji je poznat i kao pantenol, važan je član moćne porodice vitamina B kompleksa i drugi sastojak maske NIVEA Urban Skin Good Night Detox noćne maske. Ova maska hidrira kožu i pospešuje njenu regeneraciju kako bi bila meka i zdrava. Zahvaljujući detoksikaciji i regeneraciji, koža je spremna za sve avanture koje donosi novi dan.

NIVEA noćne maske možete koristiti u okviru večernje rutine za negu lica. Nanesite ih na kožu 2-3 puta nedeljno ili kada je vašoj koži potrebna dodatna nega. Masku uvek nanesite na očišćeno lice, a možete je naneti i na vrat i dekolte. Nežno je umasirajte u kožu i uživajte u trenutku koji ste posvetili sebi – meditirajte, čitajte knjigu ili se jednostavno opustite i sačekajte 5-10 minuta kako bi koža mogla da upije formulaciju. Sada slobodno utonite u san, vaša koža će ujutru biti osvežena i podmlađena.

Tri naše čitateljke ćemo obradovati sa Nivea Melt in maskom! Pogledajte uputstva u ovom postu na našoj Fejsbuk stranici!

hellomagazin.rs NIVEA/Promo
Tagovi: Nivea poklon

Najnovije vesti