Tijana Dapčević:  Svaka žena je super-žena ako je srećna i ispunjena

Tijana Dapčević: Svaka žena je super-žena ako je srećna i ispunjena

Autor: | 24/03/2019

0

Tijana Dapčević je ovog 3. februara, na svoj rođendan, izdala pesmu intrigantnog naziva - "Prezir", koja govori o putu od ljubavi do prezira.

Da li smatrate da svaka žena mora u ljubavi da prođe “put od obožavanja do prezira“?

- Naravno da ne, nisam imala takvo iskustvo nikada, ali sigurno da ima onih koji jesu. Možda je ovo pitanje više za autora teksta, nego za mene, ja sam samo izvođač radova.

https://www.instagram.com/p/Bu9fWj1BSKQ/

Šta treba da se desi da Tijana oseća prezir prema nekome?

- Uh, ne znam, nisam čak sigurna ni da je to uopšte moguće, zato što mi se baš nikada nije desilo da nekoga toliko ne podnosim, da mržnja prema njemu preraste u prezir. Ne bih to dozvolila nikada, ni sebi, a ni drugoj strani da me toliko poremeti i povredi, da ga prezirem. Uglavnom izbegavam bilo kakvu negativnu energiju i ljude koji je šire, trudim se da budem okružena isključivo onima sa kojima mi je lepo, tako da uživam.

Sa suprugom Milanom ste u braku već više od decenije. Na koji način prevazilazite sve prepreke i barijere?

- Volimo se. Ljubav je jedino u šta verujem i jedino što ima „moć“ da održi svaki odnos. Ako nje nema, ne može da bude ničega drugog. Pored ljubavi, važan je i razgovor, da se ništa ne gura pod tepih i da se ništa ne prećutkuje i ne podrazumeva, samo da bi se sačuvao mir u kući, jer posle ta gomila ispod tepiha postane previsoka da bi se preko nje prešlo.

https://www.instagram.com/p/Bu_b42MhS3A/

Kako gledate na današnji položaj žena u društvu, kada se od njih očekuje da budu “super žene“ (majke, domaćice, supruge, žene s karijerom), i da li smatrate da ste uspešni na svim poljima?

- Danas svi imaju svakakva očekivanja, ne samo od žena, nego generalno od svih i svega, ali tome ne bi trebalo pridavati mnogo značaja. Mislim da svako treba da radi onako kako misli da je najbolje za njega i da se ne obazire na komentare okoline. Svaka žena je super-žena ako je srećna i ispunjena, a to nema veze s tim da li ima karijeru ili ne, da li se ostvarila u ulozi majke ili nije, i tako dalje. Šta god da sam poželela da radim u životu, tome sam (bila) maksimalno posvećena jer smatram da, ako nešto radiš treba da daš svoj maksimum i uspeh ne može izostati, tako da sam u potpunosti zadovoljna svime što sam do sada postigla. Ali, polako, tek sam počela.

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: tijana krstić

Pročitajte još