Još jedna intervencija: Saša Popović operisan na privatnoj klinici

Još jedna intervencija: Saša Popović operisan na privatnoj klinici

Autor: | 23/03/2019

0

Prvi čovek „Grand” produkcije Saša Popović je pre dva dana u ranim jutarnjim časovima došao u privatnu kliniku u Beogradu da bi rešio problem koji već duže vreme ima.

Saša Popović uvek je nasmejan, bez obzira na to šta mu se dešava u životu. Tako je bilo i u četvrtak ujutru, kada ga je naša ekipa zatekla ispred jedne privatne klinike u koju je došao da laserski reši problem na oku koji ima već izvesno vreme. Naime, Saša je imao zakazanu operaciju u devet ujutru, ali je ona zbog njegovih obaveza pomerena. U 10.30 Sašu je u bolnicu dovezao prijatelj, a on se odmah uputio unutra. Privatna klinika nalazi se na prometnom mestu u gradu, te Popović nije časio ni časa kako bi obavio ono što je neophodno. Iz automobila je odmah ušetao u kliniku.

- Saša je uvek za to da je bolje da se svaki zdravstveni problem rešava brzo i efikasno i nikako ne voli da čeka šta god da je u pitanju. Zato je u dogovoru sa doktorima brzo i zakazao pregled, konsultacije, a potom i operaciju pomoću lasera - kaže  izvor upoznat sa slučajem.

Saša Popović je na kliniku je ušao sam, a unutra je proveo skoro dva sata. Za to vreme, direktor “Granda” rešio je problem koji je imao, razgovarao sa doktorima i kada mu je saopšteno da je sve u najboljem redu, mnogo srećniji izašao je napolje. U pola jedan po Sašu Popovića je opet došao prijatelj i u automobilu marke “smart” odvezao ga u nepoznatom pravcu. Popović je sve vreme bio nasmejan i raspoložen, a budući da je u pitanju brz i efikasan način rešavanja očnih problema, te da nije bilo potrebe da leži u bolnici, nekadašnji muzičar nije imao nikakve zavoje na licu.

Podsetimo, Saša je početkom marta već imao intervenciju na oku, kada je skinuo čmičak. Iako mu čmičak u početku nije pravio problem, on se u jednom momentu inficirao i stvar se zakomplikovala. Saša je tada celu operaciju kratko prokomentarisao rečima:

- Izvađen mi je vanzemaljac veličine graška. Sad je sve u redu - rekao je tada za “Blic” Popović.

 

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages
Tagovi: saša popović

Pročitajte još

Najnovije vesti