Veljko Ražnatović: Bio sam jako problematičan ali sam se smirio

Veljko Ražnatović: Bio sam jako problematičan ali sam se smirio

22/03/2019

0

Veljko Ražnatović (22), talentovani srpski bokser i sin folk dive Cece Ražnatović, bio je gost najpopularnije emisije o borilačkim sportovima „U klinču“, u kojoj je govorio o ciljevima u karijeri, ali i o slavnoj porodici iz koje je potekao.

Autor Željko Čačija postavljao je provokativna pitanja jednom od najboljih srpskih boraca u kruzer kategoriji, ali je Veljko vrlo umešno odgovarao, baš onako kako se snalazi i u ringu. Izjavio je da je ponosan na slavne roditelje, ali da želi da izgradi svoju karijeru uspešnog boksera.

- Koliki god patriota bio mi smo uvek bili država u kojoj se uvek gledalo da komšiji umre krava, ko god radi nešto što je dobro što ima neki smisao, uvek su se nalazili ljudi baš odavde koji će to osuditi, šta god bilo. Bilo ko da je izvikan da je uradio nešto, uvek će se tražiti da se iskoristi u negativnom kontekstu - ispričao je Veljko Ražnatović o negativnim komentarima.

On ističe da je njegov cilj da opravda svoje prezime, odnosno da svoje roditeje prikaže u najboljem svetlu.


- Mislim da bi voleli da vide krimi-džimi ponašanje, neki seljakluk i neko bahanalisanje, ja nisam prosto tako podizan i nikad to neće moći da vide. Gledam da svoje roditelje i sve prikažem u najboljem svetlu stalno. Smatram da bi moj otac danas bio ponosan što se bavim ovim sportom. Isto tako mene je samo majka odgajala i gledam da je ne obrukam kroz sve što radim. Naravno, svi smo bili mlađi, svako ima neke ekcese, ja sam se pronašao u ovome i anulirao sam taj višak energije i negativno ponašanje koje sam pre vukao sa sobom, ali putevi su mi sad jasni, vidim sve. Ja sad imam svoj put, ko hoće može da mi se pridruži, ko neće može da gleda zajedljivo sa strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DS Media Production (@ds_media_production) on Dec 5, 2018 at 4:37pm PST

Voditelj emisije ga je potom upitao da li to znači da je kao klinac bio problematičan, a da se sad smirio, na šta on odgovara:

- Jako sam bio problematičan i da smirio sam se. Mogao sam malo manje da izlazim i više da učim, sada je sve došlo na svoje. Ne mogu da kažem da žalim to sam to radio jer morao sam da vidim šta ne treba da se radi da bih sada znao šta da radim. Ne žalim, ponosim se svakim delom svog života i gledam da u ostatku života uradim stvari o kojima će se pričati ne samo ovde nego i u celom svetu i ne samo sada nego večno - bio je iskren Veljko.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti