Srđan Predojević: Bilo je prestižno imati 501 i tačno u onoj boji koja danas više ne postoji (video)

Srđan Predojević: Bilo je prestižno imati 501 i tačno u onoj boji koja danas više ne postoji (video)

Autor: | 21/03/2019

0

Srđan Predojević je već godinama prepoznatljivo TV lice kojem se veruje i koji uz osmeh vodi "Jutarnji program" u kojem je razgovarao sa mnogim gostima, pokušavajući da gledaocima pruži najbitnije informacije o svemu i pomogne da se neki od aktuelnih problema uspešno reši.

Srđan je rođen 17. jula 1971 u Kragujevcu, i kaoi svi iz te generacije imao je onaj nonšalantni stil u kojem je jedan deo garderobe bio poseban.

- "Levis 501". Cela naša generacija maštala je o tim farmerkama. Bilo je prestižno imati 501 i tačno u onoj boji koja danas više ne postoji. Čini mi se da nema više takvog teksasa, a ovo zvuči kao kad nam naše babe i dede pričaju kako je nešto bilo lepo u njihovo vreme... Moja generacija je nosila te 501, običnu belu majicu i starke, to je bilo nešto što mora da se ima. Svi smo se tako oblačili i u tome smo se prijatno osećali. Tako i ja svojoj deci pokušavam da prenesem taj stil oblačenja koji ne mora da nosi nikakav naziv brenda nego da bude prijatna i udobna garderoba primerena godinama, odnosno đačkim danima - otkrio je šarmantni voditelj u jednom od intervjua za domaće medije.

Pogledajte Srđana u par neobičnih situacija...

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images