Kejt Blančet: Odustanite od društvenih mreža, skinućete 10 godina sa lica

Kejt Blančet: Odustanite od društvenih mreža, skinućete 10 godina sa lica

Autor: | 21/03/2019

0

Proslavljena glumica smatra da društvo danas vrši "mnogo više pritiska" na žene nego na muškarce. Svaka snažna i uspešna žena kao što je Kejt Blančet može iskusiti problem da se nekako isključi iz čitavog sveta društvenih mreža.

U intervjuu za magazin Glamur, Kejt je iskreno govorila o svim društvenim pritiscima. Savetovala je sve žene da sednu i da ugase svoje telefone na 20 minuta. Ona je istakla da je to sve što je potrebno da bi opustile svoje lice i telo.

Kejt kaže da predah od društvenih mreža i tehnologije može biti izazov, ali da u isto vreme može pomoći da se osećamo i da izgledamo manje stresno nego inače.

-Odustanite od društvenih mreža. To će vam 'skinuti' 10 godina sa lica , rekla je ona.

Australijska glumica koja je 2015. godine usvojila ćerku, opisala je da je koncept održavanja ravnoteže između posla i privatnog života praktično samo mit, ali je takođe skrenula pažnju na važnost brige o sebi, prenosi B92.

-Život je haos,  navodi glumica i dodaje: -Zato mi je samo 3 minuta ujutru i uveče potrebno da osvežim svoje lice hidratantnom kremom i serumom, i to mi baš prija - iako zvuči malo, meni je to postao sastavni deo svakodnevice.

Glumica smatra da društvo danas vrši "mnogo više pritiska" na žene nego na muškarce.

-Mislim da svi mi rastemo na neki svoj, lični način. Zato je nužno da uradite sve što možete da se osećate bolje i sigurnije u sebe, bilo da je to odlazak u teretanu, na masažu ili da se dobro naspavate, sasvim je svejedno - zaključila je glumica.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Cover
Tagovi: kejt blančet

Najnovije vesti