Ćerka Majkla Džeksona pod pritiskom: Kada će ovo da prestane?

Ćerka Majkla Džeksona pod pritiskom: Kada će ovo da prestane?

Autor: | 20/03/2019

0

Nakon što je javnost ostala podeljena izlaskom filma "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland), koji govori o tome da je pokojni pevač Majkl Džekson zlostavljao dečake, tabloidi njegovoj ćerki ne daju mira.

Sve je počelo od trenutka kada se Paris Džekson uključila u polemiku o istinitosti tvrdnji izrečenih u filmu. Proteklog vikenda svetski mediji pisali su da je ćerka kralja popa pokušala da izvrši samoubistvo i da je, potom završila na lečenju. Paris je te tvrdnje negirala na Tviteru.


-Laži, laži, laži, o moj Bože, još mnogo laži, napisala je ona tada.

Paris je sada navodno uhvaćena da spava za volanom.

Ona je i te tvrdnje demantovala na svom profilu. Kaže da su fotografije zumirane dok čeka svog dečka na pumpi.

-Parkirala se na pumpi, čekajući dečka da natoči gorivo. Zatvorila oči da čujem omiljenu pesmu. Paparaci su slikali i zumirali tako da ne možete da vidite da sam parkirana i optužuju me da sam zaspala za volanom. Kada će ovo da prestane, napisala je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Fotosvideomany (@fotossmany) on Mar 20, 2019 at 12:35am PDT


Podsećamo, HBO je nedavno objavio dvodelni dokumentarac u kome su Vejd Robson i Džejms Sejfček optužili pokojnog pevača za seksualno zlostavljanje u periodu od sedam godina, i to dok su imali četiri, odnosno sedam godina.

Džeksonova porodica žestoko je uzvratila na ovaj film, nazivajući ga "javnim linčovanjem", najavila tužbu protiv HBO i učesnika dokumentarca, pokušavajući da diskredituje ovu dvojicu momaka.

Hellomagazin.rs Cover Iimages/Instagram