Nova pesma Milene Ćeranić cenzurisana zbog brutalnih scena! (video)

Nova pesma Milene Ćeranić cenzurisana zbog brutalnih scena! (video)

Autor: | 19/03/2019

0

Niko nije verovao da će upravo autori društvene platforme Jutjub odbiti da objave prvobitnu verziju novog spota Milene Ćaranić za pesmu „Povredi me“.

Kako poslednjih dana najavljuje nešto potpuno drugačije kada govorimo o stilu muzike, atraktivna pevačica Milena Ćeranić za potrebe novog spota snimila je video u kom je doslovno predstavila sva ženska stanja u ljubavi.

- Želeli smo što vernije da prikažemo kako se žena bori sa sobom, u onim stanjima kada na ljubavnom planu ne ide baš sve onako kako bi trebalo. Reditelj spota je došao na ideju da jednom eksplicintnom scenom samoubistva vešanjem završimo spot i celu priču koja prati ekranizaciju. Eksplicitna i možda ne tako tipična, ali sa veoma jasnom i jakom porukom - istakla je Milena.

https://www.instagram.com/p/BvAC3kIAnjA/

Ipak, kada je spot finalno spreman i okačen na društvenu mrežu stiglo je obaveštenje da zbog te eksplicitne scene oni ne žele da objave video.

- To se sve desilo pred samu premijeru pesme, pa sam više bila u panici da li će sve stići da se realizuje. Dosnimili smo jednu scenu vanredno i finalni spot poslalali ponovo - zaključila je pevačica.

Nema sumnje da je sudbina takva da je ovoj pesmi put u javnost siguran, jer je uprkos svemu pevačicin tim brzo odregoavao i danas Milena uživa u komentarima koji joj pristižu na račun nove pesme.

A kako vi komentarišete?

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti