Mačka Karla Lagerfelda nije nasledila milione, ali je zato izdala novu kolekciju!

Mačka Karla Lagerfelda nije nasledila milione, ali je zato izdala novu kolekciju!

Autor: | 19/03/2019

0

Iako mačka preminulog modnog dizajnera Karla Lagerfelda najverovatnije ipak neće naslediti ništa od velike svote novca sad već bivšeg vlasnika, ne krije se od javnosti.

Šupet je izdala novu kolekciju #RIPDaddy posvećenu poznatom dizajneru, a sve što se zaradi od nove kolekcije biće donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji.

Ceo asortiman odeće i modnih dodataka ilustrovala je Monika Smajli, koja je sama izradila logotip dnevnika Šupet. Logo čini mačka Šupet u crnom velu, zajedno s Karlovom zaštitnom kragnom oko vrata te velikim tamnim naočarima.

https://www.instagram.com/p/BvBAbiIFaRu/

Naime, pokojni Karl od javnosti nikad nije krio koliko voli svoju ljubimicu Šupet i rado je s njom pozirao, iako je oduvek bio veći ljubitelj pasa.

- Ovo je sad moja maca. Neću ti je više nikad vratiti - rekao je Lagerfeld davne 2011. godine dobrom prijatelju Baptistu Đabikoniju koji mu je na neko vreme poverio na čuvanje svoju mačku. Dizajner ju je zadržao i u kratkom roku pretvorio u svoju muzu.

https://www.instagram.com/p/BuHz76DFmDv/

Njena karijera počela je 2012. godine kad je prvi put pozirala u rukama supermodela Leticije Kaste kraj Ajfelovog tornja u Parizu. Lagerfeldova miljenica od tada je bila angažovana u mnogim reklamnim kampanjama, a društvo poznatih manekenki postalo joj je svakodnevica.

https://www.instagram.com/p/BmrLdRdgvnF/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: karl lagerfeld