Antonio Banderas: Gledao sam smrti u oči i shvatio da je ona jedina sigurnost u životu

Antonio Banderas: Gledao sam smrti u oči i shvatio da je ona jedina sigurnost u životu

Autor: | 16/03/2019

0


-Ceo taj događaj me je naterao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurnost u životu - smrt.-

Poznati glumac Antonio Banderas je 2017. godine preživeo infarkt u 57-oj godini života, koji ga je životno ugrozio. Dve godine kasnije, glumac priznaje da je ovaj nemili događaj i dalje veoma prisutan u njegovom životu svakog dana.

Infarkt ga je toliko poremetio da mu je čak promenio i izraz lica. Iako je u prvom momentu delovalo da je njegov srčani problem nevažan i da nije toliko opasan, kroz par meseci je shvatio da treba da se ozbiljno zabrine za svoje zdravlje.

On je u jednoj televizijskoj emisiji u vezi sa tim izjavio sledeće:

-Ceo taj događaj me je naterao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurnost u životu - smrt.

On je takođe priznao da posle tog nemilog događaja ništa nije isto:

-Život je drugačiji posle infarkta i ostaju neke posledice. Meni se, na primer, na neki način promenio i izraz lica, istakao je on.

On je za kraj dodao: -Moje prirodno stanje je umor. Dobro se snalazim u tome.-

Poznati glumac je nedugo nakon infarkta pre 2 godine izjavio da je jedina dobra stvar koja je proizašla iz svega toga da je odlučio da prestane da puši, bez potrebe za pilulama za odvikavanje, ili nečega sličnog.

Hellomagazin.rs Cover/Guliver/Getty

Najnovije vesti