Hvatam zalet ka popustu

Hvatam zalet ka popustu

Autor: | 15/03/2019

0

Da li se i vi osećate da vam nedostaje energije posle skoro tri meseca zimskog sna i vikenda provedenih na kauču ispred televizora?

Ako je vaš odgovor da, mi imamo rešenje kako da povratite energiju i da se osećate bolje i moćnije, a to je rekreacija u prirodi! Sunčani i topli dani su iza ćoška, a na vama je da odaberete omiljenu aktivnost: trčanje, biciklizam, jogu, bilo šta što vas ispunjava! Da ne zaboravimo da pomenemo da nas sredinom aprila očekuje i Beogradski maraton. Ne morate da budete trkači na duge staze, možda je najbolje da počnete sa Trkom zadovoljstva, koja će i ove godine imati humanitarni karakter. Zaposleni UniCredit Banke, zajedno sa članovima svojih porodica će i ove godine trčati za BelHospice.

E, sada, postavlja se pitanje da li vam ovog proleća nedostaje nešto od sportske odeće ili obuće? I za to imamo rešenje! Naime, u svim Đak sport maloprodajnim objektima širom Srbije, imate mogućnost da do 30. aprila ostvarite 20% popusta na kupovinu putem platnih kartica UniCredit Banke, kako debitnih tako i kreditnih. Popust ne važi za kupovinu putem interneta. Važno je napomenuti da vam plaćanje kreditnim karticama pruža mogućnost da svaku transakciju podelite na 3, 6 ili 12 jednakih mesečnih rata. Što je još bolje, ne morate u trenutku kupovine da odlučite da li ćete potrošeni iznos otplaćivati u ratama, već to možete da učinite bilo kada u toku tekućeg meseca. Za plaćanje na 3 i 6 mesečnih rata jednokratna naknada iznosi 500 dinara, dok za 12 rata iznosi 1.000 dinara, a kamata se za ovu vrstu transakcije ne obračunava.

Iskoristite popust i spremite se za sezonu proleće/leto 2019!

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: UniCredit Banka

Najnovije vesti