Koju nijansa novog "The ONE Colour Stylist Ultimate" ruža vole poznate dame

Koju nijansa novog "The ONE Colour Stylist Ultimate" ruža vole poznate dame

Autor: | 14/03/2019

0

Nevena Božović, Nina Janković i Jana Dačević, Oriflame brend ambasadorke, pronašle su savršenu nijansu ruža zahvaljujući novoj The One Colour Stylist Ultimate kolekciji ruževa u 24 nijanse svrstane prema boji tena – sada znaju kako da u raskošnoj paleti pronađu one tonove koji najbolje ističu njihovu lepotu!

Za čuvenu ikonu stila, Koko Šanel, ruž je bio zaštitni znak, potpis njenog stila. Crvena nijansa ruža je bila je nešto po čemu je bila prepoznatljiva.

Prava je umetnost pronaći baš tu savršenu nijansu – onu koja će se slagati sa vašim raspoloženjem, stilom i možda najvažnije bojom tena, onu po kojoj će vas pamtiti!

Ako ste mislili da je dovoljno biti plavuša, crnka ili brineta da bi vam određene nijanse dobro stajale, varate se. Ključ je u podtonu vaše kože. Naime postoje tri podtona, hladan, topao i neutralan. Lako ćete prepoznati kom tipu pripadate – ako su vam vene na zglobu šake zelene ili maslinaste vaš podton je topao, ako su plavo – zelene vaš podton je neutralan a ako su ljubičaste ili plave vi imate hladan podton kože.

The ONE Colour Stylist poseban je ne samo po vrstama nijansi već i po sastavu -  sadrži mešavinu emolijentnih sastojaka koji mu daju raskošnu, kremastu teskturu i pruža postojanu hidrataciju usnama. U ovoj formulaciji možete pronaći ulje suncokreta koje izuzetno neguje, zatim karnauba vosak koji je vrlo popularan u svetu kozmetike a izuzetno hrani i omekšava kožu i formira zaštitni sloj na njenoj površini. Tu je i vitamin E koji izglađuje, učvršćuje i hidrira i tako utiče na proces starenja a dragoceno arganovo ulje ima antiejdžing svojstva.

Svi ovi sastojci formiraju izuzetno konzistentan kremasti sloj koji traje na usnama i čini ih mekim i hidriranim tokom celog dana. Ono što vam omogućava neverovatnu pokrivenost bojom već iz prvog poteza je izuzetna gustina pigmenata visokog kvaliteta. Inovativni Sculpt & Sign Bullet oblik ruža omogućavaju vam da u jednom potezu postignete savršeno precizne konture usana i pun intenzitet boje.

The One Colour Stylist paleta ruževa podstakla je i Janu Dačević da proba nijanse za hladni podton. Jana je tako otkrila da joj neke tamnije nijanse stoje neočekivano dobro. Nina Janković pripada tipu toplog podtona i paleta toplih nijansi predivno ističe crte njenog lica. Nevena Božović pripada neutralnom podtonu i sjajno iznosi sve nijanse tog spektra.

Kada otkrijete paletu koja odgovara vašem tipu i pronađete baš svoju savršenu nijansu osetićete kako vam samopouzdanje naglo raste. Jedna od 24 nijanse novog The ONE Colour Stylist Ultimate ruža za usne čuva boju vaše lepote, pronađite je!

 

Nevena Božović, Nina Janković i Jana Dačović ovog vikenda te čekaju u TC Ušće, u Beogradu!

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Oriflame

Najnovije vesti