Zbog Megan se sve drži u tajnosti: Kejt Midlton i Princ Vilijam čekaju četvrtu bebu?

Zbog Megan se sve drži u tajnosti: Kejt Midlton i Princ Vilijam čekaju četvrtu bebu?

Autor: | 13/03/2019

0

Već se neko vreme šuška da je Kejt Midlton (37), vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama (36) ponovo trudna. Iako ništa još nije službeno potvrđeno, izvori bliski kraljevskoj porodici uvereni su da Kejt čeka četvrto dete.

Iako njihov najmlađi sin Luis još nije napunio ni godinu dana, britanski mediji tvrde da Kejt i Vilijam već rade na proširenju porodice.

- Sigurno misle da imaju bar još jednu prinovu. Naime, Kraljica ima četvoro dece, verujem da i oni misle da idu tim putem - rekao je za britanski Mirror izvor blizak kraljevskoj porodici. Bračni par osim najmlađeg Luisa ima još dvoje dece, starijeg sina Džordža (5) i mlađu ćerku Šarlot (3).

Takođe, izvor je otkrio da s objavom o trudnoći čekaju isključivo zbog Megan koja uskoro treba da rodi prvo dete pa ne žele pažnju da preusmeravaju na sebe.

- Već je dovoljno konkurencije i svađa između braće te njihovih supruga, pa Kejt nikako ne želi dodatno stavljati ulje na vatru - tvrdi izvor. Usput je otkrio kako je vojvotkinja uverena u to da nosi devojčicu zbog sličnih simptoma koje je imala u trudnoći sa Šarlot. Ipak, postojeće glasine i nagađanja o četvrtoj trudnoći vojvotkinje još niko od članova kraljevske porodice nije komentarisao.

Megan Markl (37), vojvotkinja od Saseksa svoje prvo dete trebala bi da rodi krajem aprila, a kraljevski par još nije otkrio javnosti čekaju li devojčicu ili dečaka.

Ipak, nedavni izvori za medije su potvrdili da par čeka dečaka. Megan i princ Hari (34) o tome su navodno otvoreno govorili sa svojim prijateljima. Iako isprva nije želela da zna pol deteta, ako je verovati ovim navodima vojvotkinja od Saseksa se u međuvremenu ipak predomislila.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti