Mame, dobro došle na svet

Mame, dobro došle na svet

Autor: | 13/03/2019

0

Svaka promena u životu donosi nove izazove sa sobom i nekada je potrebno vreme da se naviknete na nju. Iako trudnoća traje devet meseci, mislite da je to dovoljno dug period da se spremite na sve što vas čeka ali, kada mame na svet donesu novi život, beba menja navike svih i okreće svet za 180 stepeni.

Tada, morate biti spremni odmah i na sve, da hodate na prstima mnogo češće, da nekako stvorite pet ruku kako biste stigli da baratate svim kućnim poslovima i potrebama bebe, a vreme za sebe, jednostavno, odlazi u stranu.

Devet meseci dok mame nose bebu je jedno iskustvo, ali period nakon porođaja nešto je sasvim drugo i tada je svaka moguća pomoć mamama zlata vredna. Upravo to je shvatila prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, Vip mobile koja je spremila posebnu ponudu za sve žene koje tokom 2019. godine postanu majke - korišćenje usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu.

-Naša vrednost je podrška porodici, kako u okvirima naše kompanije, tako i van nje. Mame u Vipu mogu da računaju na, između ostalog, isplatu zarade do punog ugovorenog iznosa tokom porodiljskog odsustva, fleksibilno radno vreme i slobodne dane iz porodičnih razloga. Korisnicama koje postaju majke želimo dobrodšlicu na svet tako što će u prvim mesecima svoje nove uloge imati brigu manje, jer biti mama je zaista druga priča - poručio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Mamama, u prvim mesecima po dolasku bebe na svet, najveća pomoć svakako dolazi od najbliže porodice, ali postoji mnogo trenutaka kada su mame ili same ili im je potrebno vreme za sebe. Telefon je tada najjednostavnije i ruci najbliže rešenje za pogled u svet i komunikaciju sa njim jer, jednostavno, vremena je malo.

Zato je Vip mobile i osmislio ovakvu, do sada neviđenu ponudu, koja je ujedno i logičan nastavak pozitivne prakse koju Vip mobile neguje kao kompanija sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom. Upravo brzina današnjeg modernog života, uz ulazak u roditeljski život, utiču na stres, i zdravlje ljudi, pa je ova pogodnost za mame jedan mali, ali vrlo značajan gest koji će pomoći srećnijem životu čitave porodice.

Nova pogodnost Vipa na raspolaganju je novim, kao i postojećim korisnicama koje obnavljaju ugovornu obavezu od 24 meseca. Ponudu mogu iskoristiti sve mame beba rođenih u 2019. godini. Vip korisnice mogu iskoristiti pogodnosti u okviru postojećih postpaid tarifa namenjenih fizičkim licima: Vip fix, Klasik, NEO, Sigurica, In tarifa, Vip Online i Kućni Net.

Marija Milenković
Tagovi: vip