Ana Nikolić se pokrenula: Vraća se muzici i sređuje liniju! (video)

Ana Nikolić se pokrenula: Vraća se muzici i sređuje liniju! (video)

Autor: | 13/03/2019

0

Pevačica Ana Nikolić je poslednjih godinu dana imala divan razlog da se skloni od estradne scene i posveti samo onome što je najvažnije, a to je njena ćerkica Tara.

Brak sa Stefanom Đurićem Rastom je doživeo krah, a ona se tokom trudnoće ugojila, što je sve uticalo na njenu sliku u javnosti koja ume da bude nemilosrdna.

Ipak, kao i svaka žena koja prioritete promeni nakon rođenja deteta, Ana se nije previše obazirala na maliciozne komentare, već je mudro čekala da prikupi materijal za novi album, nove pesme i vrati se na scenu.

https://www.instagram.com/p/Bu624OXBq63/

Makedonski muzički producent, tekstopisac i aranžer, Darko Dimitrov se odazvao na njen poziv i uz sina Marine Tucaković, Milana Laće Radulovića, Ana je napravila sjajan tim s kojim je već u studiju i radi na novom materijalu.

Laća je poznat po tome da pravi sjajne tekstove, dok Darko stvara sjajne aranžmane, te se Anini fanovi raduju novom albumu, jer znaju da će biti prepun hitova.

https://www.instagram.com/p/Bu62QAVhYEk/

A da je odlučna u nameri da krene dalje i da sve ono ružno i neprijatno bude iza nje, posvedočila je i sa snimkom iz teretane, jer želi da se vrati u staru formu.

 

 

hellomagazin.rs/m.g. ATA Images
Tagovi: ana nikolić

Najnovije vesti