Modni duel vojvotknja: I u starom kaputu Kejt Midlton je bila bolje obučena od Megan (foto)

Modni duel vojvotknja: I u starom kaputu Kejt Midlton je bila bolje obučena od Megan (foto)

Autor: | 12/03/2019

0

Članovi britanske kraljevske porodice u ponedeljak su stigli u Vestminstersku opatiju na svečanu misu posvećenu državama članicama Komonvelta, povodom obeležavanja Dana Komonvelta. Osim kraljice Elizabete II., misi su prisustvovali i princ Čarls, vojvotkinja Kamila, prinčevi Vilijam i Hari te vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl.

Uprkos stalnim glasinama o njihovom neslaganju, Kejt i Megan srdačno su se pozravile i poljubile u obraz tokom susreta u crkvi, nakon čega su se pridružile Vilijamu i Hariju u ćaskanju.

Lepe vojvotkinje plenile su pažnju od trenutka kada su izašle iz automobila, ali na prvi pogled svima je bilo jasno da je ovog puta Kejt modno pokorila uvek besprekorno odevenu Megan.

Kejt je za svečanu ceremoniju obukla elegantni crveni kaput s dvostrukim kopčanjem, s potpisom brenda Catherine Walker u kombinaciji s crvenim šeširom te baršunastim cipelama i torbicom u nude boji s potpisom brenda Emmy London.

Isti kaput, koji je u prvi plan istakao njenu vitku figuru, Kejt je nosila i 2014. godine, upotpunivši stajling crnim modnim dodacima.

https://www.instagram.com/p/Bu4ZjqIAvrq/?utm_source=ig_embed

Za razliku od Kejt koja retko skreće s puta kada je moda u pitanju, Megan je svoje trendi i odvažne stajlinge ovog puta zamenila nešto tradicionalnijim izborom odeće koji, nažalost, nije poneo pohvale modnih stručnjaka. Lepa trudnica odabrala je komade od glave do pete s potpisom dizajnerke i prijateljice Viktorije Bekam.

Belu haljinu trendi lančanog printa vojvotkinja od Saseksa je uskladila s belim kaputom i satenskim cipelama i torbicom u smaragdno zelenoj boji, a jedina tri komada koja ne nose potpis bivše spajsice su šešir s potpisom Jane Taylor, koji podseća na one koje je nekada nosila pokojna Jackie O. Kennedy, naušnice brenda Dead Davidson i narukvica koja je nekad pripadala princezi Dajani.

https://www.instagram.com/p/Bu4g4qngGos/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti