Njih pet su ženska „banda“ brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga

Njih pet su ženska „banda“ brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga

Autor: | 07/03/2019

0

Žensku „bandu“ brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga u novoj RTS-ovoj seriji „Pet“ igraju Jelena Đokić, Marija Karan, Hristina Popović, Gala Videnović i Milena Radulović.

„Da bi pokušala da spase sebe i određenu svojinu koju ne želi da drugi razgrabe, moj lik poziva svoje najbolje drugarice iz detinjstva u pomoć i nekako uspevaju zajedno da to urade“, otkriva Jelena Đokić.

Marija Karan igra Aleks: „Ona je na granici da pronađe svoj identitet i zahvaljujući tom pozivu svoje prijateljice i okupljanju prijatelja polako pronalazi sebe“. 

 

Hristina Popović kaže da igra uličarku sa dubokim i bogatim voždovačkim iskustvom.

Neotkrivajući detalje o svojim ulogama, Gala Videnović i Milena Radulović pozvale su gledaoce da gledaju seriju.

Pet žena, najboljih drugarica iz detinjstva, posle dve decenije ponovo se okupljaju u Beogradu.

Nakon surovog ubistva Nininog muža ona postaje bogatašica, pošto joj je pripalo kompletno nasledstvo. Međutim, upravo to bogatstvo može da je košta života, a kako bi uspela da pobedi surovi muški svet Nini će pomoći četiri drugarice.

Sonja ima problem sa muškarcima. Kaća na efikasne načine rešava tuđe probleme, ali ne i svoj - nakon razvoda, starateljstvo nad sinom je pripalo mužu. Natalija, odnosno, Tila, brigu o sinu uglavnom prepušta ujaku Bogdanu nakon što joj je muž preminuo, a ona s mladim borcem ide da skuplja novac u ilegalnim borbama na periferiji Beograda i bezobzirno radi samo ono što se njoj hoće. Nina živi život luksuza - ogromna vila sa bazenom, privatni vozači i obezbeđenje. I Aleks, prodavačica skupih automobila.

Glavne uloge igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović.

Subotom u 20 časova, od 9. marta, na Prvom programu RTS-a serija Pet!

hellomagazin.rs/m.g. Stefan Đoković/Relja.V./RTS