Kad je tuga jača od želje za životom: Da li će Jelena Karleuša uspeti da se oporavi?

Kad je tuga jača od želje za životom: Da li će Jelena Karleuša uspeti da se oporavi?

Autor: | 07/03/2019

0

Jelena Karleuša je juče, 6. marta, sahranila svoju majku Divnu, ženu koja joj je bila najveći oslonac i podrška u životu, za čije zdravlje se borila lavovski, tiho i bez medija, u nadi da će pobediti opaku bolest.

Slomljena od tuge i bola, jer je očekivala da će je Divna kao i uvek sačekati nakon dolaska sa nastupa, Jelena se na sahrni potpuno slomila, pod teškim sedativima, klonula i potpuno van sebe. Iako su kraj nje bili suprug Duško Tošić i najbolji prijatelji, pevačica se jedva držala na nogama, sve do momenta dok nije pala preko kovčega svoje mame, dozivajući je kroz suze.

Teška i potresna slika nikoga nije ostavila ravnosušnim, a Jeleni je ubrzo pozlilo te su je odvezli s groblja.

Koliko bol može da boli i gde je granica emotivne izdržljivosti, pitanje je na koje nikada ne znamo odgovor, sve do časa kada nam se u životu dese lomovi takvog inteziteta da sruše sve odbrambene mehanizme.

Period za Jelenom je bio prepun strašnog stresa, obojen napisima u medijima, pritiskom na brak, na porodicu. Izdržala je sve, rešila da se bori i ne odustane, da ne postane žrtva, ali je u tim trenucima majka bila uz nju. Sada je ostala i bez nje.

Dan nakon sahrane Jelena je u stuporu, paralisana od tuge, nemoćna da se izbori sa tom količinom bola, jer za nju se u suštini srušio jedan mikrosvet koji ju je činio jakom.

Prijatelji kažu i da Jelena ništa ne jede i uopšte ne spava, kao i da non-stop plače ili samo gleda u jednu tačku.

Iz ovakve situacije mogu je prenuti deca, želja da i ona čini za njih isto što je njena majka za nju, ali je pitanje da li je u njoj ostalo dovoljno snage nakon svega da se ponovo uspravi, obriše suze i nastavi dalje, ko će joj biti najveća podrška?

Kako domaća štampa piše, ona će najverovatnije na izvesno vreme otići sa decom kod Duška u Kinu, da se skloni od svega, od ljudi, od grada, jer sem što će je sve podsećati na majku, biće tu i onih koji će se radovati njenom slomu.

Zaista ostaje pitanje, da li će Jelena upeti sve da prebrodi i ponovo bude ono što je bila?

Da li će Jelena Karleuša uspeti da se oporavi?

Da, biće ponovo ona stara, jača nego ikada pre!
Ne, neće nikada, ona je završila karijeru

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images