Demi Lovato negativnu energiju izbacuje kroz boks: Trener ostao bez zuba! (video)

Demi Lovato negativnu energiju izbacuje kroz boks: Trener ostao bez zuba! (video)

Autor: | 07/03/2019

0

Američka pevačica Demi Lovato čiji je život, osim muzike, obeležila zavisnost od alkohola i droga, ponovo se našla u novim problemima, ovog puta onim ljubavnim.

Naime, tek što su se njeni obožavaoci navikli na njenu novu vezu s dizajnerom Henrijem Levijem, dočekala ih je vest kako je par već raskinuo. Pošto su nekoliko meseci proveli zajedno, Demi i Henri definitivno su raskinuli i nisu više par potvrdio je izvor blizak pevačici za People i Entertainment Tonight.

Još na Dan zaljubljenih su objavili zajedničku fotografiju na Instagramu, ali čini se kako im ipak nije bilo suđeno.

Anonimni izvor tvrdi kako se i Levi takođe borio s zavisnošću od opijata i kako je to glavni razlog zbog kojeg je Demi odlučila da se makne od sada već bivšeg dečka.

https://www.instagram.com/p/BurjlhZhm04/

Demi je na sopstveni oporavak fokusirana od jula prošle godine, što podrazumeva i redovna javljanja u ustanovu za odvikavanje.

- Nije poklekla od predoziranja. Nedavno je otišla u kliniku i to svojom odlukom. Tamo je provela nekoliko nedelje kako bi se malo makla iz Los Anđelesa - izjavio je izvor blizak Demi.

Ali, sudeći prema poslednjem objavljenom videu na svom profilu na Instagramu, Demi se oseća sjajno i snažno, možda čak i presnažno jer je sopstvenom treneru boksa uspela da izbije zub.

- Doslovno sam izbila zub Džeju Glejzeru tokom jutrošnjeg treninga! Hahahaha, oprosti Džej! Pa treneru, kada imam prvi dvoboj? - napisala je Demi uz objavljeni video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Mar 5, 2019 at 11:22am PST

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/ddlovato
Tagovi: demi lovato

Pročitajte još