Koliko bol može da boli: Decu je spasila od traume, ali Jeleni je pozlilo (video)

Koliko bol može da boli: Decu je spasila od traume, ali Jeleni je pozlilo (video)

Autor: | 06/03/2019

0

Danas, ovog 6. marta, tik pred proleće, Jelena Karleuša je na večni počinak ispratila svoju majku Divnu, uz zvuke pesme "Bila je tako lepa", slomljena i iskidana na komade od bola i tuge.

Niko od nas ne zna koliko boli njena bol, jer svako gubitak roditelja doživljava na različit način - i teško i strašno, ali ipak ne pred stotinama fotografa i kamera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs) on Mar 6, 2019 at 5:28am PST

Jelena se slomila kada je kovčeg spušten, boreći se za vazduh. Duško je bio uz nju i dao joj vode, ali su je odmah stavili u kola i odvezli s groblja.

https://www.instagram.com/p/BurKcyCl81c/

Kada je tužna vest zavila njen dom u crno, Jelena je poslala ćerke Niku i Atinu kod Duškove sestre u Zrenjanin.

- Jelena je bila mnogo vezana za svoju mamu. Njih dve su imale poseban odnos, te su Nika i Atina, baš kao i Karleuša mnogo vremena provodile sa svojom bakom. Volele su da budu sa njom, jer im je ona ugađala u svemu. Divna je i sama često isticala da je naponosnija baka na svetu jer ima divne unuke - rekao je dobro obavešten izvor za Alo, pa nastavio: "Zbog toga je Jelena odlučila da decu bar na kratko skloni od svega, kako ne bi prisustvovale potresnim scenama, te planira koliko sutra da ode po njih".

Znamo koliko je Jelena jaka i koliki je borac, ali da li će posle ovkve tragedije i loma uspeti da se sastavi i krene dalje tako brzo?

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još