Divna Karleuša sahranjena, Jelena slomljena ljubila majčin kovčeg (foto/video)

Divna Karleuša sahranjena, Jelena slomljena ljubila majčin kovčeg (foto/video)

Autor: | 06/03/2019

0

Radijska voditeljka Divna Karleuša sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju. Na večni počinak su je, pored brojnih prijatelja i kolega, ispratili porodica i njena neutešna ćerka, pevačica Jelena Karleuša.

Ona je na groblje došla sa  suprugom Duškom Tošićem, koji joj je u ovom velikom gubitku najveća podrška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs) on Mar 6, 2019 at 5:28am PST


Jelena nije uspela da zaustavi suze, a sve vreme ju je tešio suprug Duško, ali i mnogobrojni prijatelji koji su joj u kapeli izjavljivali saučešće.

Nakon što poslednji put isprati majku, Jelena Karleuša pravi drastičnu promenu

Jelena je u jednom trenutku tiho izustila: -Nema više moje mile majke, moje zaštitnice- nakon čega je spustila glavu i pustila reku suza.

 

Divna Karleuša je 33 godine radila kao voditelj i urednik Radio Beograda, a bila je prepoznatljiv glas emisije "Večernja revija želja".

Bila je član Radija 101 od njegovog osnivanja. Posle gašenja, radila je u Pres službi Radio Beograda.

Divna je sahranjena pored Gorana Bunjevčevića, nekadašnjeg fudbalera FK Crvena zvezda i reprezentacije SCG koji je pre smrti obavljao funkciju sportskog direktora FSS-a.

Foto: Rajko Ristić/Svet

Zet Duško je nosio kovčeg iz kaplele, a onda se pridružio Jeleni, koja je slomljena, neprestano plačući, išla za kovčegom.

Jelena Karleuša nije mogla da se suzdrži od tuge i bola. Ona se u jednom trenutku sagla i zagrlila i poljubila majčin kovčeg. Uz nju je sve vreme bio suprug Duško, kao i njeni prijatelji, koji su Jelenu pridržavali da ne padne.

 

Govor nad grobom smogla je snage da održi Divnina sestra Danijela.

- Dragi prijatelji, u ime porodice sa zahvaljujem što ste došli. Nažalost, ne mogu da budem vedra kao Divna, ona bi vas verovatno sve nasmejala. Ali ako ona vidi, mnogo joj je drago što ste svi tu. Nama je baš strašno, ali vam opet mnogo mnogo hvala što ste nas podržali - rekla je Danijela.

 

Na sledećoj strani pogledajte ko je prisustvovao sahrani:

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Svet