Marina Tucaković: Ovo je za Jelenu najveći udarac u životu, svim silama se borila za Divnu

Marina Tucaković: Ovo je za Jelenu najveći udarac u životu, svim silama se borila za Divnu

Autor: | 05/03/2019

0

Marina Tucaković užasnuta je zbog smrti Divne Karleuše, koja joj je bila bliska prijateljica. Ona je otkrila kako su Duško i Jelena uradili sve kako bi je izlečili od raka.

Ona je otkrila kako su Tošić i Karleuša potrošili mnogo novca na lečenje Divne, a Jelena je Marini govorila kako joj je Duško u svemu velika podrška. Takođe i da su Divnu vodili u Nemačku, Grčku, Švajcarsku, ali i Tursku na imuno-terapije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA | FAN PAGE |♡? (@karleusa_slatkamala) on Mar 3, 2019 at 10:56am PST


-Ne smem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu. Jedina uteha može da joj bude to što ide po redu. Moj sin Miloš je umro pre mene, e to je jezivo, rekla je Tucakovićeva.

Marina kaže i da se je Jelena svim silama borila da Divna ne sedne u kolica i da šeta, pa i da je "grizla" više od svoje majke kako bi joj bilo bolje. Tucakovićeva je dodala da je Divna često padala duhom, ali su joj pomagale i unuke Atina i Nika, a i sama Marina joj je bila savetnik, s obzirom da je prolazila kroz istu muku. Ona je Divni govorila da jede zdravo.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jelena-karleusa-se-oprostila-od-majke-ljubavi-moja-nasmejana-sve-ce-biti-onako-kako-si-ti-zelela/

-Znam da je opet imala hemoterapiju, da je izgubila kosu, nosila periku... Imuno terapija u Turskoj, na koju je redovno išla, veoma je opasna. Moj sin Milan, koji sve to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima veoma ozbiljne nuspojave. Na primer, može da nastrada jetra. Verovatno njeno telo sve to nije moglo da izdrži više, objašnjava Marina.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti