Jelena Tomašević neće sa suprugom pred publiku: Ne želim da mi Ivan ukrade šou!

Jelena Tomašević neće sa suprugom pred publiku: Ne želim da mi Ivan ukrade šou!

Autor: | 05/03/2019

0

Jelena Tomašević se uveliko priprema za koncert koji će održati 14. marta u Centru "Sava", ali ovoga puta sem sjajnih pesama i dobrog štimunga, pevačica priprema i neka iznenađenja.

Koliko je dobro organizovana, svedoči i to da njen suprug, Ivan Bosiljčić, ne zna šta je osmislila.

Najavljujete da će vas na koncertu u Sava centru 14. marta publika videti u jednom novom, neuobičajenom svetlu. Da li to znači da ćete se možda predstaviti u nešto provokativnijem izdanju?

- Provokacija će biti vezana za muziku, jer ću mnoge pesme otpevati na drugačiji način, što će, sigurna sam, isprovocirati publiku, pre svega u emotivnom smislu, i verujem da će kraj koncerta dočekati na nogama. Jedva čekam da vidim reakcije kada sa svojim bendom i Gudačima Svetog Đorđa budem izvela ono što smo planirali. Ovaj koncert će obeležiti mnogo energije, igre, i jedna nesvakidašnja atmosfera.

 

Koliko vas suprug Ivan Bosiljčić, i u čemu najviše, savetuje, a za šta ipak nema pravo glasa i vaša reč je poslednja?

- Ivan je svakako moja najveća podrška. Kreativac je, esteta, bavi se scenom i umetnošću i svaki njegov savet je dobrodošao, bilo da je vezan za samu režiju koncerta, koreografiju i repertoar ili za to u kakvom izdanju ću se, kad je reč o stajlingu, pojaviti. Ipak, ovog puta mu nisam dozvolila da se meša u jednu stvar, a to je pesma kojom ću otvoriti koncert i jedan poseban nastup koji pripremam sa svojim timom i koji će iznenaditi kako Ivana tako i sve prisutne u Sava centru. Otkriću vam samo da je tajna skrivena u finalnom delu koncerta.

Da li vam je pala na pamet ideja da sa Ivanom otpevate neku numeru na koncertu i jeste li ikada razmišljali o duetu, s obzirom na to da i on lepo peva?

- Ne želim da mi Ivan ukrade šou, tako da će i ovog puta on biti u prvom redu sa Ninom i bodriti me onako kako samo on zna. Šalim se, naravno. Često nas ljudi pitaju zašto ne snimimo zajedničku pesmu, ali nikada o tome nismo ozbiljno razmišljali. Ništa nije nemoguće, pa možda već na mom sledećem koncertu publici priredimo i takvo iznenađenje, jer kad kod kuće ukrstimo glasove, to sjajno zvuči.

 

Na društvenim mrežama ste manje aktivni od supruga. Da li se vaša popularnost uopšte može upoređivati?

- Ni on ni ja se time ne opterećujemo previše. Ivan je možda u tom smislu atraktivniji medijima jer ga, zbog prirode posla, stalno možete videti u drugačijim izdanjima, ulogama, prisutniji je na javnoj sceni više od mene. S druge strane, oduvek sam smatrala da i u tome treba imati meru i da nema svrhe iskakati iz firižidera. Popularnost je u nekim momentima zaista prelepa, ali ume da optereti. Što se tiče društvenih mreža, trudim se da i tu doziram svoje prisustvo i da se predstavljam onakvom kakva jesam, da delim neke lepe trenutke sa svojim obožavaocima, a da ne pružam lažnu sliku o sebi, svojoj karijeri ili porodici.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin