Iako je Duško uz nju svi su zabrinuti za Jelenu: Ne jede i ne pije, samo gleda u jednu tačku

Iako je Duško uz nju svi su zabrinuti za Jelenu: Ne jede i ne pije, samo gleda u jednu tačku

Autor: | 05/03/2019

0

Sahrana Divni Karleuši, poznatoj radijskoj voditeljki i majci Jelene Karleuše, biže odžana u sredu, 6. marta u 15:30 sati na Novom bežanijskom groblju. Pevačica je u jako lošem stanju od kako je saznala za vest, a njeni najbliži plaše se kako će izdržati na groblju. 

Jelena ne može da se pomiri sa tim da njene majke više nema. Ko god od prijatelje i kolega dođe u kuću da joj izjavi saučešće, pevačica samo ćuti i nepomično gleda u jednu tačku. Zbog tragedije, pevačica je sa svojim menadžmentom otkazala sve nastupe u narednih šest meseci.

- Jelena je slomljena, ali u bukvalnom smislu te reči. Ne može da gleda, da jede, da pije. Ne pomera se i samo želi da se ova čitava agonija što pre završi - dodaje dobro obavešten izvor za Alo, i dodaje:

- Pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani. Sve joj je ovo veoma teško palo, svakodnevno je na jakim lekovima za smirenje. Kako je tim lekara koji brine o njoj uspaničen, dogovor je bio da sutra pre sahrane primi jaku injekciju kako bi mogla sve ovo da podnese. Veliki je bol i gubitak sa kojim se suočila - završio je izvor.

Njen suprug Duško Tošić, čim je čuo da je njegova tašta preminula, krenuo je iz daleke Kine kako bi bio uz suprugu.

Jelena i Duško dele istu tugu i bol, istu sudbinu, fudbaler najbolje zna kako se Jelena oseća. Duškov otac, Milan Tošić preminuo je 19. septembra prošle godine, a Jelenina majka, Divna Karleuša izgubla je borbu sa opakom bolešću 3. marta ove godine, nepunih šet mesci od smrti Duškovog tate.

Duško Tošić se u suzama oprostio od oca, supruga Jelena Karleuša se nije odvajala od njega

Duška je tužna vest da je ostao bez oca zatekla, baš kao što je sad i Divnina smrt, u Kini. Kao što je i tada prekinuo treninge, tako je i sada napustio Kinu i došao da bude uz suprugu i preuzme sve oko organizacije sahrane na sebe, jer Jelena nije u stanju da bilo šta uradi.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sasa-popovic-zatecen-ne-znam-kako-ce-se-jelena-oporaviti-govorila-je-da-ce-se-ubiti-ako-joj-umre-majka/

 

 

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još