Stefan Živojinović otkrio tajnu o svojoj prvoj ljubavi: Njoj sam pevao (video)

Stefan Živojinović otkrio tajnu o svojoj prvoj ljubavi: Njoj sam pevao (video)

Autor: | 04/03/2019

0

Mladi pevač Stefan Živojinović ovih dana ne izlazi iz studija jer priprema nove pesme kojima će iznenaditi publiku. Međutim, ono što malo ko zna jeste da je on jednu od svojih pesama posvetio svojoj prvoj ljubavi.

Naime, u pitanju je numera “U drugom životu” koju je Stefan Živojinović snimio za drugu sezonu serije “Ubice mog oca”, a koja je fenomenalno prošla kod publike.

Živojinović u pesmi peva o velikoj ljubavi sa kojom se zbog određenih okolnosti rastao.

- Zanimljivo je da sam ja otpevao pesmu svojoj prvoj ljubavi. Nas dvoje smo bili zajedno kada smo bili veoma mladi i putevi su nam se jednostavno razdvojili. Voleli smo se, ali zbog razdvojenosti nismo uspeli da održimo vezu i oboje smo nekako osećali da naša priča nije završena. Moj brat je celu tu priču znao i zajedno sa Brajom je napravio tekst koji u potpunosti opisuje taj deo mog života i naravno da sam odmah prihvatio da otpevam. U međuvremenu sam dobio ponudu da snimim pesmu za seriju “Ubice mog oca” i sve kockice su se nekako poklopile - rekao je Stefan ovim povodom.

 

Inače, Stefan je nedavno objavio i pesmu “Zlo moje nevino” koja je naišla na pozitivne kritike kod publike, a pripadnice lepšeg pola su posebno komentarisale kako je odlično odglumio ljubavne scene. Pogledajte kako je to izgledalo.

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube