Kad srce ne sluti: Divna Karleuša je preminula ubrzo nakon razgovora sa ćerkom!

Kad srce ne sluti: Divna Karleuša je preminula ubrzo nakon razgovora sa ćerkom!

Autor: | 04/03/2019

0

Juče je oko 12 časova preminula Jelenina mama Divna Karleuša, a ova vest je potresla čitavu estradu. Jelena je zbog tragedije otkazala sve nastupe u narednom periodu.

Kako piše portal Alo od izvora dobro upućenog u čitavu situaciju, Jelena i Divna su obavile telefonski poziv pred njenu smrt.

- Jelena je taj dan bila raspoložena. Čula se sa Divnom preko telefona, gde su pričale o svakodnevnim stvarima koje su se dešavale u njihovom okruženju. Nasmejano su ćaskale i pričale o Karleušinom nastupu koji je održala prethodne večeri. Interesantno je da je Divna bila pozitivna i vesela, nikakav umor u njenom glasu nije se mogao primetiti - započinje priču dobro obavešten izvor za portal Alo i dodaje:

Jelena Karleuša nije sama u svom bolu, otac i najbolji prijatelji su uz nju, Duško stiže iz Kine (video)

- Pričale su nekoliko minuta, a onda je Jelena u žurbi, jer se vraćala sa nastupa prekinula razgovor, nakon čega se desilo to što se desilo. Niko nije ni slutio kakva je tragedija mogla da se dogodi. Eto šta ti je život, sa jedne strane slušalice majka nasmejano i veselo priča sa tobom, a onda nakon nekoliko minuta premine u svom domu - završava dobro obavešten izvor priču za pomenuti medij.

Divna Karleuša je govorila da je srećna žena, vešto skrivajući svoje tuge

 

hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti