Jelena Karleuša nije sama u svom bolu, otac i najbolji prijatelji su uz nju, Duško stiže iz Kine (video)

Jelena Karleuša nije sama u svom bolu, otac i najbolji prijatelji su uz nju, Duško stiže iz Kine (video)

Autor: | 04/03/2019

0

Dragan Karleuša, bivši suprug pokojne Divne Karleuše, stigao je sa sinom i Jeleninim polubratom Ivanom na Dedinje kod ćerke skrhane bolom. 

Dragan je došao u dom svoje ćerke kako bi bio uz nju najbolnijim trenucima, budući je ostala bez svoga oslonca. Divna je preminula u nedelju oko 12.30 u svom stanu, a Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt.

Divna se sa samo 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok je Jelena bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno.

 

Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osetila.

Divna Karleuša je govorila da je srećna žena, vešto skrivajući svoje tuge

Jelenina najbolja drugarica Jovana Dakić rano jutros je, sa Zoranom Birtaševićem, Karleušinim menadžerom, stigla u njenu kuću na Dedinju kako bi bila uz neutešnu Jelenu.

Dok je putovala ka Beogradu, Jelena nije ni slutila da njene mame više nema

Duško Tošić, Jelenin suprug, koji se nalazi u Kini već je krenuo za Srbiju. On je potresen odmah krenuo kako bi bio uz svoju suprugu u najtežim trenucima.

Divna je veoma cenila svoga zeta i često ga je hvalila. Kada mu je poslednji put čestitala rođendan, otkrila je kakav je Duško čovek.

- Najdraži moji! Duško, srećan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovek, genijalan sportista, nežan otac i muž, sjajan zet. Srećno još 100 godina - napisala je tada Divna.

https://www.instagram.com/p/BsG4Dkjg4hs/

Saša Popović došao je kod porodice Karleuša da izjavi saučešće sa suprugom Suzanom. Pored porodice i prijatleja, on je stigao među prvima od ljudi sa javne scene. Saša nije želeo da daje izjave. Ostali prijatelji pristižu.

 

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti