Umetnice svetskog glasa: Postale su favoriti za pobedu na Beoviziji, a voli ih i Bregović!

Umetnice svetskog glasa: Postale su favoriti za pobedu na Beoviziji, a voli ih i Bregović!

Autor: | 03/03/2019

0

Sastav Wonder Strings i Ivana Vladović nastupile su na Beoviziji sa pesmom "Moj bol", koja ih je svrstala među favorite ovog takmičenja.

Javnosti je malo poznato da članice grupe Wonder Strings godinama nastupaju sa našim najvećim zvezdama, a njihova violinistkinja Mirjana Nešković baš sinoć je svirala na koncertu Gorana Bregovića u Londonu, u čuvenom Royal Festival Holu.

Mirjana već dve godine nastupa sa Bregovićem, u okviru koncertnog projekta "Tri pisma iz Sarajeva", gde je širom sveta najavljivana kao specijalni gost.

Interesantno je da je baš Mirjana Nešković nastupala sa Jelenom Tomašević na Evrovziji u Beogradu. Pored nje, kvartet Wonder Strings čine i Aleksandra Popović, Ivana Uzelac i Danijela Milutinović Nenić.

Ivana Vladović

 

Sa pevačicom Ivanom Vladović odlučile su da snime pesmu "Moja bol", koju je komponovala Aleksandra Milutinović i prijave se na Beoviziju.

Izgleda da nisu pogrešile jer bi, po pisanju evrovizijskih fanova, mogle da odnesu i pobedu na ovom takmičenju. Pesmu “Moja bol” publika će u finalu Beovizije, u nedelju 3. marta, čuti petu po redu.

Poslušajte “Moju bol”:

hellomagazin.rs Privatna arhiva