Seka Aleksić: Kad Veljka neka devojka pogleda, ja se pretvaram u kung-fu pandu!

Seka Aleksić: Kad Veljka neka devojka pogleda, ja se pretvaram u kung-fu pandu!

Autor: | 03/03/2019

0

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su već dugi niz godina u skladnom braku u kojem su dobili sina Jakova koji je postao centar njihovog sveta.

Pošto se bavi javnom poslom u kojem se i ona i suprug susreću sa mnogobrojnim izazovnim situacijama, ali i atraktivnim ženama i muškarcima, sve je zanimalo da li u njihovom odnosu postoji ljubomora i ako postoji kako se bore s njom.

Seka je iskreno odgovorila i na ovo pitanje u intervjuu za Scandal.

- Ne treba biti bolesno ljubomoran, moj suprug i ja se samo zezamo na taj način. To smo mi, tako nas dvoje funkcionišemo, to je naša ljubav i naš odnos.

Ali čim ga neka devojka pogleda, nije ti svejedno…

- Ma ja sam se šalila. Kad ga tako neka devojka pogleda, ja se pretvaram u kung-fu pandu i pokažem šta znam.

A da li je i on kung-fu panda kad tebe neko gleda?

- Ma ne, mi se samo šalimo. Naš odnos je takav, Veljko se uvek šali. Njega ko ne poznaje, može mnogo da pogreši u proceni. Mnogi misle da je on namršten i grub lik, a on je sušta suprotnost. Veoma je ozbiljan kada je posao u pitanju, kada su međuljudski odnosi u pitanju, ali kada su prijatelji, društvo I prijatelji u pitanju, veoma je opušten, nije tipični Balkanac, s njim o svemu može da se priča. On je gospodin i džentlmen, to mi sve drugarice kažu i uopšte žene koje se nađu s nama u društvu. To ne može da se vidi na fotografijama, ali naš odnos je zaista poseban. Hvala Bogu što je tako.

Kako čuvate brak?

- Ne može brak da se sačuva. Postoje neke stvari koje čovek treba da ispoštuje, a to je ljubav i poštovanje, ja sad pričam iz ugla hrišćana, ali to je to, nema mnogo pametovanja. Muž i žena su kao nokat i meso, a i on i ja smo takvi, poverenje je izuzetno važno. To se gradi godinama, mi smo zajedno deset godina, devet smo u braku, a poverenje se i dan-danas stvara. Ja prvenstveno verujem u sebe i u svoje kvalitete, svesna sam i svojih mana, a kada je neko svestan svojih mana, može da se menja, napreduje, uči…

Kada si ga prvi put videla, da li si znala da je on tvoj za ceo život.

- Jesam, ja sam više puta pričala o tome. Kad sam ga ugledala, prosto sam osetila da je pravi muškarac za mene i da ne mogu naći boljeg.

A koje su tvoje mane koje on mora da hendluje?

- To je moja brzopletost, ja sam generalno takva i tvrdoglava. To on hendluje, on je izuzetno smiren, mada sam i ja smirena poslednjih nekoliko godina, pre je to bilo nepodnošljivo, a sada je ublaženo. Veljko je smiren, zna sve da izvaga, da donese pravu odluku, on nikada nije pogrešio… Mi smo deset godina zajedno, a nisam mu nikad rekla da je pogrešio. Mi smo dobar spoj, dobre su nam energije, a moja karijera nije bila blistavija pre nego što on nije počeo da je vodi. Super je što je baš moj suprug moj menadžer. Nije lako voditi karijeru jedne zvezde. Traži mnogo odricanja, nespavanja, a najgore je komunicirati s ljudima. To je najteži posao, i samim tim Veljko nosi veći teret nego ja. Ja sam dama koja izađe na scenu i peva, budem nasmejana, srećna i radosna, a on sve drži u svojim rukama. Uz sve to je i divan otac - zaključila je Seka u razgovoru za pomenuti magazin.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images