Sanja Marinković, drugarice, kafana i slavlje do jutra uz 45 svećica na torti (foto)

Sanja Marinković, drugarice, kafana i slavlje do jutra uz 45 svećica na torti (foto)

Autor: | 03/03/2019

0

Voditeljka već kultne emisije "Magazin In", ali i od skora i spisateljica koja svoja životna iskustva pretvara u korisno štivo, Sanja Marinković, ovog 2. marta je na torti ugasila 45 svećica, nasmejana i srećna, puna optimizma i radosti, jer smatra da su najlepši dani tek pred njom.

Uz par fotografija sa rođendanskog slavlja, Sanja je poručila:

- "Još me pratiš gde god krenem, tu si gde god kofer spustim..." ovo su moji omiljeni stihovi pesme uz koju sam oduvala svojih 45 svećica. U mom koferu života, ljubavi, sreće, očekivanja, maštanja i snova ima još mesta za sve moje želje koje sam planirala da ostvarim do 55. Zahvalna sam svima na stotinama poruka, slika, pesama, cveća, poklona i želja koje ste mi podarili za ova 24 sata - napisala je nasmejana slavljenica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Mar 2, 2019 at 1:45pm PST

Uz Sanju je bila i njena dugogodišnja prijateljica i saradnica, Vesna Dedić, koja je svojoj drugarici uputila divne reči za ovaj poseban dan:

- Rođendani su prilika da se lepo obučeš i našminkana pogledaš sebe u ogledalo i kažeš odlučno:Još mi se sve lepe i važne stvari nisu desile u životu. 2.mart je rođendan Sanje Marinković, a meni prilika da podsetim da je prijateljstvo kao roditeljstvo bez briga i srećan brak bez prljavog veša. Čuvajte svoje prijatelje jer ako ih izgubite nestaće i poslednja nada da će vas neko podržati i kada vas svi drugi kritikuju - poručila je Vesna uz njihovu zajedničku fotografiju sa proslave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on Mar 2, 2019 at 2:46am PST

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images