Nataša Bekvalac: Ne priželjkujem ljubav

Nataša Bekvalac: Ne priželjkujem ljubav

Autor: | 28/02/2019

0

Iza pevačice Nataše Bekvalac (38) nalazi se težak životni period koji se ona trudi da ostavi u prošlosti. Sudski proces u kojem se njen bivši suprug Luka Lazukić tereti za krivično delo nasilje u porodici još traje, zbog čega pevačica ne želi detaljnije da govori o toj temi dok ne bude donesena presuda.

Ipak, Nataša je rešila da javno stavi do znanja svim ženama da je nasilje neoprostivo, iako se ona sama trudi ide napred.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 27, 2019 at 4:31am PST


- Gledala ili ne gledala unazad, prošlost se ne može promeniti, tako da sam odlučila da ne gubim vreme i da radim na svojoj budućnosti kako bi bila što bolja i svetlija. Ponekad, nakon brodoloma, i nemate izbora osim da izađete jači, da se saberete što pre i da krenete napred - rekla je ona.

S obzirom na to da se jedna od njenih pesama zove „Kraljica novih ljubavi“, Nataša otkriva da li je ona privatno takva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 6, 2019 at 5:56am PST


- Nekad bila. U poslednjih godinu dana sam potpuno zaboravila na ljubav. Posvećena sam deci i karijeri. Čini mi se da sam se preporodila otkako sam fokusirana na prave stvari. O ljubavi ne razmišljam, a mogu biti iskrena i reći da je ni ne priželjkujem. Super mi je ovako - tvrdi pevačica.

U međuvremenu, ona se posvetila vaspitavanju svojih ćerki Hane i Katje, koje pokušava da nauči pravim vrednostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 27, 2018 at 9:10am PDT


- Prvenstveno ih učim da budu dobri ljudi i da budu samostalne. Živimo u surovom svetu i žene moraju da budu nezavisne i snažne. Time kupuju svoju slobodu, svoj mir i ne moraju apsolutno ništa da trpe. Tome ću ih učiti. Dolazak Katje me je oplemenio i podmladio i dobila sam još jedan veliki motiv da se borim - ispričala je Nataša za Dnevni Avaz i otkrila da svoj mir pronalazi na svom imanju u Čeneju.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram

Najnovije vesti