Nesreća nikad ne ide sama: Darku Laziću stiže tužba? (video)

Nesreća nikad ne ide sama: Darku Laziću stiže tužba? (video)

Autor: | 26/02/2019

0

Kako stara narodna izreka kaže:"Nesreća nikada ne ide sama", ispostavilo se kao tačno u slučaju Darka Lazića, mada, kod njega je ipak bilo mnogo više sreće nego nesreće, a ovo su tek posledice nečeg drugog.

Kako portal Pink navodi, pevač će odgovarati pred Prekršajnim sudom za izazivanje opšte bezbednosti i saobraćajne nesreće.

Podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog neprilagođene brzine, odnosno prebrze vožnje u trenutku kada se dogodila saobraćajna nesreća i još prekršaj zbog upravljanja motornim vozilom bez vozačke dozvole i vožnje u stanju teške alkoholisanosti (1.39 promila).

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca pre četiri meseca. Njegov automobil sleteo je s puta i prevrnuo se na krov, a ubrzo posle nesreće na lice mesta stigli policija i Hitna pomić, koja je Lazića prevezao u KBC Zemun.

Kola u kojima je pevač bio su nasred njive, prevrnuta na krov, skroz uništena. Darko je više puta operisan, a potom je lečenje nastavio u banji Selters i u banji Koviljači.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: Darko Lazić

Pročitajte još