Vesna Zmijanac i dalje u šoku: Hoću da ga odbolujem sama i bez mnogo priče (video)

Vesna Zmijanac i dalje u šoku: Hoću da ga odbolujem sama i bez mnogo priče (video)

Autor: | 25/02/2019

0

Vesna Zmijanac i Šaban Šaulić poznaju se od njenih pevačkih početaka kada je imala samo 16 godina i on ju je naučio pevanju.

Njoj je gubitak prijatelja i kolege izuzetno teško pao.

- Prvo, još nisam sebi došla. Niti se mnogo oglašavam niti mnogo pričam o svemu tome, ali onako kako sam ga ja poznavala i on mene... hoću da ga odbolujem sama i bez mnogo priče - rekla je Vesna Zmijanac pa objasnila:

- Ja Šabana znam od 16. godine. Prvi moji koraci, stihovi... to strpljenje njegovo kada mi je pokazivao kako se peva. Nije mu bilo teško ni 50 puta da mi pokazuje! Znao je da ja imam kapaciteta, a znala sam desetak pesama kada me je on poveo sa sobom da mu budem gost - ispričala je Vesna Zmijanac.

 

Ona nema reči za situaciju koja ju je zatekla:

- Očajna sam. Dragi moj Šale, sa tobom je otišao i deo mene. Sve što sam o pevanju naučila, naučila sam od tebe. Hvala ti što si postojao. Počivaj u miru i sa anđelima, dragi moj učitelju i druže moj. Mnogo mi je teško.

Kako ističe, teško joj je pre svega zbog toga što se sve dogodilo iznenada.

- Moram priznati... kad mi je majka umirala bila je bolesna. Nadali smo se tu i tamo svemu i svačemu. Da će biti ovako ili onako. Kad mi je otac otišao isto je bilo... nekih godinu dana smo se spremali za njegov odlazak. Ali, ovo je bio jedan takav udarac za mene da prosto ne mogu da ga uporedim ni sa čim - izjavila je za "Eksluzivno" Vesna Zmijanac, koja svog velikog prijatelja i učitelja želi da odboluje sama i u tišini.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti