Vanity Fair žurka nakon Oskara: Glamur u perju, dubokim dekolteima i ponekom promašaju

Vanity Fair žurka nakon Oskara: Glamur u perju, dubokim dekolteima i ponekom promašaju

Autor: | 25/02/2019

0

Parti na kojem se okuplja sva elita nakon dodele nagrada OSkar, mesto je na kojem se pokazuje sav glamur kojim dame Holivuda raspolažu, ukus, prefinjenost, kao i nedostatak istog.

Bilo je tu perja, nude haljina, dubokih dekoltea i šliceva, neke su to iznele na sjajan način dok su druge dame uprkos potipisa slavnih kreatora na modelima koje su ponele, izgledale poptpuno pogrešno.

One koje su pokazale šta je stil i elegancija, svakako su Adrijana Lima, Šarliz Teron i Dženifer Lopez. Adrijana i Šarliz su bile u haljinam akoje su na jednostavan i totalno šik način istakle njihovu figuru, dajući im notu glamura i šarma iz "zlatnog doba Holivuda".

Dženifer Lopez je imala fantastičnu haljinu u indigo plavom tonu, koja je podsećala na školjku, dok je njen pratilac Aleks Rodrigez bio savršeno elegantan u tamnom odelu.

Naomi Kembel je bila neodoljiva u svom opuštenom i prirodnom izdanju, bez perika, u floralnoj prozirnoj haljini koja joj je stajala savršeno.

Anđela Baset i Ešli Grejem su se odlučile za pantalone umesto haljine, ali je taj izbor bio pravi pogodak u njihovom slučaju.

Majli Sajrus je sve bacila u očaj s dekolteom koji je išao ravno do linije struka, ali na savršeno dobar način, a Lijam Hemsvort je izgledao savršeno elegantno.

Alesandra Ambrosio je bila očaravajuća u nebo plavoj haljini, ali ona retko kada pogreši u izboru.

Lupita Njongo je izabrala belu haljinu od perja, ali ju je ona iznela na savršen način. Za razliku od nje, Kendal Džener je imala vrlo zanimljivu haljinu, koja je, sem što je istakla sve delove njenog tela, najviše podsećala na kostim umetnice na trapezu...

Pogledajte kako su se obukle dive za ovu glamuroznu zabavu...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti