Male bračne tajne: Jelena Tomašević otkrila na šta je njen suprug posebno "slab"

Male bračne tajne: Jelena Tomašević otkrila na šta je njen suprug posebno "slab"

Autor: | 24/02/2019

0

Pevačica koja je svoju karijeru pažljivo negovala ne praveći kompromise sa modernim ritmom kaže da je njena baza porodica, suprug Ivan koji joj daje bezuslovnu podršku i ćerka Nina čijem odrastanju se neizmerno raduje.

Jelena je nedavno objavila spot za novi singl “Suncokret”, a kako je pesma vrlo emotivna, pevačica priznaje da je i nju ganula kada ju je prvi put čula.

- “Suncokret” je divna balada, emotivna i baš me na jedan poseban način dira u srce. Pre neki dan je doživela radijsku premijeru i već mi se javljaju da im se dopada. Uglavnom žene, ali ima i muškaraca koji govore da im se pesma sviđa.

Da li vam je draže kada dobijete komplimente od nekog muškarca za pesmu ili žene?

- Bez obzira da li je tema pesme tužna ili srećna, važno je da dopre do slušaoca bilo da se radi o muškarcu ili ženi. Da li ih rastužim ili im dam optimizam, važno je da izazovem emociju. To je za pevača pun pogodak. Pesma “Suncokret” govori o ljubavi iznad ljubavi. I ranjavani možemo voleti. To je neko vrhunsko osećanje. Svako će je doživeti na svoj način.

Ivanu se pesma pesebno dopala? U kom se delu pronašao?

- On se pronašao u toj umetničkoj crti pesme. Zapravo, emocija ga je pogodila. I potpuno me je iznenadio.

Da li je stvarno Ivan tako emotivan?

- Očigledno na mene jeste i na moje pevanje (smeh). U njemu sam uvek imala bezrezervnu podršku koja mi mnogo znači. Tako je bilo i ovoga puta. Nekako spoj gitare i početak pevanja je fantastičan. Direktno gađa u srce.

Vaša ćerka Nina je nedavno napunila sedam godina, a prošlo je već nekoliko meseci od kada je krenula u školu. Kako sve funkcioniše?

- Školske obaveze su se nekako slegle, sve je došlo na svoje. Nina se odlično snašla u prvom razredu. Napunila je sedam godina i postaje zrela devojčica koja uživa sa svojim vršnjacima. I meni je zanimljivo da je gledam kako iz dana u dan organizuje svoj život. Ritmička gimnastika, domaći zadaci, viđanje sa drugaricama... Već je počela sama da organizuje dan. Drago mi je da vidim da moje dete izrasta u devojčicu.

Reklo bi se da u životu, a posebno u pevanju, niste pravili kompromise. Da li smatrate da vas je to koštalo?

- Baš tako, lepo ste sve opisali. Mislim da ta doslednost koju svaki izvođač ima ga čini drugačijim, autentičnim. Mislim da su godine i godine potrebne da se neko dokaže, pokaže, da ostane svoj, dosledan. Volim da eksperimetišem, ali sve u svom domenu ukusa i mogućnosti. Na taj način mogu da se igram, da eksperimentišem. Ali mislim da svoju publiku treba negovati, umnožovati i na taj način je poštovati.

Znači, nećemo vas videti u duetu sa MC-jevima?

- Pa ne znam. Možda nekada na neki način. Zašto da ne. Ali ja sam neko ko ne prati trendove slepo. Ali svakako volim da čujem ostalu muziku. Zanima me šta se radi u svetu, kao i kod nas. Ali u svemu tome gledam da održim svoj put.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još