Bolno priznanje Kortni Koks: Zašto sam se uništila botoksom

Bolno priznanje Kortni Koks: Zašto sam se uništila botoksom

Autor: | 23/02/2019

0

Pre dve godine počela je da "vraća" svoj stari izgled i uklonila je neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme. Priznala je i da je celog života smatrala da je najbitnija lepota, pa je zapostavila zdravlje.

Moraš prihvatiti starenje, a ja sam imala sa tim velikih problema, rekla je zvezda "Prijatelja" Kortni Koks za magazin "Pipl ".

Holivudskoj glumici (54) se nije sviđalo kako je izgledala pa je ubrizgala filere u lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney (@court.eney_cox) on Feb 22, 2019 at 6:00pm PST


Međutim, rezultati nisu bili onakvi kakve je htela. Lice joj se u potpunosti promenilo posle brojnih estetskih operacija.

-Nisam to shvatala dok jedan dan nisam stala i rekla 'Oh pa ne ličim na sebe', priznala je Koks, koja je želela da bude što duže mladolika.

Pre dve godine počela je da "vraća" svoj stari izgled i uklonila je neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme. Priznala je i da je celog života smatrala da je najbitnija lepota pa je zapostavila zdravlje.


-To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve, zaključila je Kortni.

Priznala je da pre desetak godina zbog preteranog botoxa nije mogla da glumi.

-Ja sam glumica, koristim svoje lice da bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoksa. Osećala sam se jadno. Kad ljudi počnu da petljaju oko svog čela i kad ne mogu da pomere obrve, to je čudno- ispričala je glumica.

Hellomagazin.rs Coverimages/Guliver Getty/Instagram
Tagovi: Kortni Koks