Stigli nalazi obdukcije: Evo od čega je preminuo Šaban Šaulić

Stigli nalazi obdukcije: Evo od čega je preminuo Šaban Šaulić

Autor: | 21/02/2019

0

Prvi rezultati obdukcije Šaban Šaulić, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju, pokazuju da je kralj narodne muzike preminuo od posledica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

Kako piše u obdukcionom nalazu, koja je obavljena jutros u bolnici u Bilefeldu, nema naznaka da je Šaban Šaulić preminuo zbog povreda ili drugih okolnosti koje nisu vezane sa saobraćajnom nesrećom.

Deda mu je bio sve: Luka Adžić pati sam u tišini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Feb 17, 2019 at 5:16am PST

-Obdukcioni nalaz nije u suprotnosti sa povredama koje se nastale u saobraćajnoj nesreći. Takođe, nema nikakvih naznaka da 67-godišnjak nije imao sigurnosti pojas - glase navodi iz saopštenja policije. Detaljni rezultati obdukcije neće biti objavljeni u toku dana.

Nemačka kriminalistička policija napravila je u ponedeljak 3D snimke mesta nesreće u kojoj je stradao pevač Šaban Šaulić kako bi što uspešnije rekonstruisala saobraćajni udes u Bilefeldu.

Zvanično saopštenje porodice Šaulić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on Feb 21, 2019 at 5:50am PST

Komemorativni skup povodom tragične smrti Šabana Šaulića biće održan u petak, 22 februara u 11 sati u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a sahrana je zakazana za 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica ce saučešće primati od 14 sati.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: šaban šaulić

Najnovije vesti