Melanija Tramp se pojavila u bogovskoj haljini kakvu i vi možete da imate! (video)

Melanija Tramp se pojavila u bogovskoj haljini kakvu i vi možete da imate! (video)

Autor: | 21/02/2019

0

Melanija Tramp otputovala je sa suprugom Donaldom na Floridu, kako bi se obratili članovima venecuelanske zajednice u Centru za konvenciju, a po običaju prva dama Amerike bila je u centru pažnje.

Melanija je sve poglede prikovala za sebe divnim modnim izborom - blistala je u šik haljini kakve će ovog proleća i leta biti glavni hit, baš kao i prošle sezone.

Reč je o lepšavim haljinama upečatljivog cvetnog printa na kopčanje i to midi dužine, a kreacija lepe Slovenke vezuje se oko struka, što je dodatno istaklo njenu vitku figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Mujer En Nueva York (@unamujerennuevayork) on Feb 21, 2019 at 7:15am PST

Inače ovu šarenu haljinu sa pliseom potpisuje urugvajska dizajnerka Gabrijela Herst, koja se proslavila efektnim okruglim torbicama koje obožavaju Megan Markl i naša poznata blogerka Tamara Kalinić. Četrdesetosmogodišnja lepotica kombinaciju je upotpunila i bordo salonkama od zmijske kože.

 

Naravno, Melanija je za ovu toaletu izdvojila neverovatnih 2.000 evra, ali dobre vesti su da se modeli sličneg kroja u beogradskim buticima mogu pronaći već od 1.500 dinara, pa naviše.

Stil prve dame Amerike nikada nije bio dosadan, ali ona se u poslednje boje više nego ikada igra bojama, printevima i zanimljivim krojevima, pa smo je nedavno videli dva puta za redom u ružičastom od glave do pete, premda tu boju nikada ranije nije nosila.

Embed from Getty Images

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još