Prijatelj otkrio: Šaban kao da je imao neko predskazanje, radio je stvari koje ne liče na njega

Prijatelj otkrio: Šaban kao da je imao neko predskazanje, radio je stvari koje ne liče na njega

Autor: | 19/02/2019

0

Iznenadna smrt legende narodne muzike Šabana Šaulića zatekla je njegovu porodicu, prijatelje i obožavaoce.  Pevačev kum Sobodan Boban Stojadinović jedini je preživeo stravičnu saobraćajnu nesreću koja se u nedelju ujutru dogodila u blizini nemačkog grada Bilefelda, otkrio je za" Blic" da je Šaban tokom nastupa bio na neki način nestrpljiv.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/luka-adzic-dekara-moj-beskrajno-sam-tuzan-sto-necemo-deliti-nase-uspehe/

- Sve vreme dok je pevao gledao je na sat, jedno pet puta. Kao da je negde jurio i žurio, kao da ga je neka nesreća vukla. Dok smo putovali, pričali smo o našim ljudima koji ovde dobiju penziju, a umru ovde. I ništa ne prožive -  prisetio se Stojadinović za "Blic", a Šabanov dobar prijatelj, harmonikaš i kompozitor, Miša Mijatović, tvrdi da se pevač drugačije ponašao u poslednjih mesec dana.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sanelin-bolan-oprostaj-od-oca-srce-nase-deli-se-na-pre-i-posle-njega/

-Ovih zadnjih mesec dana radovao se životu radovao se tim nekim veseljima, žurkama uveče, veseo je bio, pevao je kao nikad sam za stolom, čak je i igrao, đuskao, nije ličilo to na njega. Sinoć smo sedeli celo naše društvo u toj kafani gde često sedimo i svi smo došli do zajedničkog zaključka da je u zadnjih mesec dana bio drugačiji, prosto mu je bilo neko predskazanje i to se jako osećalo i u atmosferi. Čak je pomenuo neku reč da ako umrem pre tebe, za neku pesmu da se otpeva. Žao mi je što je na taj način poginuo i izgubio život, rekao je Miša Mijatović za Kurir.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ostaje-zal-jedina-zelja-koju-saban-saulic-nije-ostvario/

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: šaban šaulić