Ostaje žal: Jedina želja koju Šaban Šaulić nije ostvario

Ostaje žal: Jedina želja koju Šaban Šaulić nije ostvario

Autor: | 19/02/2019

0

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, u nedelju 17. februara.

Ilda potpuno slomljena od bola: Nema više mog oca

Vest o njegovoj tragičnoj smrti pogodila je brojne obožavaoce, a najviše porodicu: suprugu Gordanu, ćerke Sanelu i Ildu i sina Mihajla.Zvezda narodne muzike je iza sebe ostavio brojne hitove i postigao skoro sve što je želeo. Ipak, ostala mu je jedna neostvarena želja.

-Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek - rekao je Šaban svojevremeno u jednom intervjuu, a kako piše Kurir Šaban je bio na korak do ostvarenje svoje želje jer sin Mihajlo trebao da se oženi u maju.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/gordana-saulic-slomljena-u-suzama-kao-da-sam-osecala-da-ce-se-nesto-desiti/

-Šaban je bio mnogo srećan kada mu je Mihajlo krajem prošle godine rekao da je zaprosio devojku Danijelu Mandić. Toliko ga je forsirao da se ženi to mu je bila najveća želja, rekao je izvor za Kurir.

Kad suze peku: Ilda mu je bila mezimica, a Goca mu je bila večna ljubav

Iako nije voleo da se bavi organizacijom ženiba naslednika je za njega predstavljala poseban trenutak, pa je dan pre nego što je otišao u Nemačku pravio spisak gostiju za Mihajlovo venčanje.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram
Tagovi: šaban šaulić

Najnovije vesti