Darko Lazić: Jezivo je kada gledaš smrti u oči, ja sam se izvukao, Šaban nažalost nije

Darko Lazić: Jezivo je kada gledaš smrti u oči, ja sam se izvukao, Šaban nažalost nije

Autor: | 19/02/2019

0

Darko Lazić još ne može da se oporavi od šoka zbog pogibije svog muzičkog oca Šabana Šaulića.

Pobednik "Zvezda Granda" koji je 23. oktobra prošle godine imao tešku saobraćajnu nezgodu i jedva izvukao živu glavu, kaže da je strašan osećaj gledati smrti u oči.

Lazić ističe da je, za razliku od starijeg kolege, on imao sreću da ostane živ:

- Mnogo mi je teško, jedva pričam. U šoku sam, mislio sam da će mi srce pući kada sam čuo. Mnogo je gadno kada čovek gleda smrti u oči, a ja sam to doživeo. Strašan je osećaj, pravi pakao! Ali ja sam nekako uspeo da se izvučem. Dragi Šaban nažalost nije - sa tugom u glasu priča Darko za Informer.

https://www.instagram.com/p/Bt_tlzXHTMX/

Lazić se sa setom priseća momenta kada ga je kralj narodne muzike pozvao da mu se pridruži na sceni u Centru "Sava".

- U jednom trenutku on me iz publike izvodi na scenu. Pevao je "Kraljicu moga srca" i meni je dao da otpevam strofu i refren. Predivan, fantastičan osećaj, teško da može rečima da se opiše. Neopisvo je bilo stajati sa njim na pozornici, na njegovom koncertu i pevati. To je privilegija i čast koja se ne ukazuje svakom. Bilo mi je puno srce.

 

Darku je od Šabana ostala i jedna pesma koju je legendarni pevač napisao pre pet godina specijalno za njega.

- Sada, kada se prisećam svih tih divnih momenata sa mojim idolom, koga sam voleo najviše od svih na estradi, vidim koliko sam zapravo bio privilegovan. Posebno kada je za mene napisao predivnu pesmu koja se zove "Ja te volim". Sa njom sam nastupio na Grandovom festivalu 2014. godine. Šaban će nastaviti da živi kroz svoje hitove, a ja ću se potruditi da uspomena na njega nikada ne izbledi - poručio je Lazić.

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images