Ilda potpuno slomljena od bola: Nema više mog oca

Ilda potpuno slomljena od bola: Nema više mog oca

Autor: | 18/02/2019

0

U dom porodice Šaulić sve vreme pristižu članovi familije, mnogobrojni prijatelji i kolege da Šabanovoj supruzi Gordani i neutešnoj ćerki Ildi pruže reči utehe i izjave saučešće.

Neutešna, uplakana Ilda, kada se saznalo za stravičnu nesreću u kojoj je njen otac izgubio život, uopšte nije napuštala kuću, a danas je otečena od plača, bez šminke, nakratko izašla dok je dočekivala njihove porodične prijatelje i kolege.

Kako kažu komšije koje su se zatekle na licu mesta, bolom razarena Ilda je, dok su joj izjavljivali saučešće, kroz suze je izustila:

"Nema više moga oca", bilo je sve što je Ilda, potpuno slomljena od bola, uspela da izusti, nakon čega je ponovo briznula u plač.

Iako su sin Mihajlo i ćerka Sanela otputovali u Nemačku po posmrtne ostatke svog oca, sem papirologije isprečila se još jedna prepreka.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova, saznaje Kurir.

Prema informacijama iz istrage kako dalje navodi pomenuti list, Šaban je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet. Međutim, od udarca pukla mu je srčana aorta, a usled komplikacija preminuo je u bolnici. Posle obavljene obdukcije biće poznato više detalja.

Kako dalje navode, država će preko Ministarstva spoljnih poslova organizovati transport tela od Nemačke do Beograda.

Foto Boško Karanović

 

Bilo je predviđeno da se neophodna papirologija završi do četvrtka, međutim, obdukcija je zakazana za 21. februar, tako da u ovom trenutku datum sahrane nije poznat.

Kako Blic piše Šaban je nakon nesreće helikopterom dopremljen do bolnice.

- Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen - rekao je izvor ovog lista, pa dodao:

- Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživeo.

hellomagazin.rs/m.g. ATA Images/Boško Karanović