Zgodnija nego ikada: Jelena Karleuša nakon skandala prvi put u provodu (foto)

Zgodnija nego ikada: Jelena Karleuša nakon skandala prvi put u provodu (foto)

Autor: | 17/02/2019

0

Jelena Karleuša lagano se vraća u kolosek nakon skandala sa fotografijama, koje su preplavile domaće medije prošlog meseca.

Pop diva boravila je prošle nedelje u Beogradu, gde je imala poslovne obaveze, ali je u petak uveče rešila da stavi pauzu i zabavi se u jednom beogradskom restoranu, gde je njena prijateljica Jovana Dakić proslavljala rođendan.

- Jelena je bila više nego raspoložena. Sve vreme se smejala, zabavljala sa društvom i glasno pevala uz muziku - kaže izvor Tračare, koji je sedeo za stolom do Karleuše.

- Zbog skandala je dodatno smršala i sada se može reći da izgleda nikad bolje. Odlučila je da to pokaže i modnim izborom, pa je sve ostavila bez daha u haljini pink boje koja joj je isticala obline - dodaje izvor.

- Čini se da je sada u zen fazi, jer je sud preuzeo borbu protiv medija koji su je prethodnih nedelja napadali. Ona zna šta je istina i pustiće sud da to dokaže. Sav novac koji bude dobila od tužbi uplatiće u humanitarne svrhe, što je posebno raduje - završava izvor pomenutog medija.

https://www.instagram.com/p/Bt9dQ5TBER_/

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti