Ponosni tata Teo slavio do duboko u noć, jedva čeka da Jelisaveta i Petra stignu kući!

Ponosni tata Teo slavio do duboko u noć, jedva čeka da Jelisaveta i Petra stignu kući!

Autor: | 14/02/2019

0

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su pred Dan zaljubljenih dobili najveći i najlepši poklon, njihovu ćerku Petru, kojoj su ime namenili odavno, jer označava snagu i odlučnost, nepokolebljivost...

Kako piše Blic, oboje su se složili da se ćerka zove Petra, bez dvoumljenja:

- Jelisaveta je tokom cele trudnoće bila aktivna. Nije bila zahtevna trudnica . Do poslednjeg dana trudnoće bodrila je svog supruga Miloša s tribina zajedno sa sestrom Milicom. Jelisaveta nije osoba koja može da miruje, pa je osim toga obilazila muzeje, restorane, ali i šetala plažom. Lako je podnela trudnoću. Porođaj je prošao kako treba, a ljubazno osoblje bolnice u Los Anđelesu se potrudilo da da se oseća što prijatnije. Brzo se porodila, a Teo je skoro odmah mogao da vidi suprugu i ćerku - ispričao je izvor za Scenu.

Jelisaveta će u bolnici boraviti narednih par dana, a za to vreme ponosni Tata i njena sestra Milica spremaju doček za njih dve.

- Jelisavetina sestra Milica je već mesecima kod nje u Los Anđelesu i biće im od velike pomoći u prvim danima oko bebe. Tu je i Milicin sin Pavle koji s nestrpljenjem očekuje dolazak sestrice iz porodilišta. A tata Teo je slavio rođenje ćerke do duboko u noć.

Pošto Miloš dolazi u Srbiju da bi nastupio u timu reprezentacije, Jelisaveta će ostati sa sestrom, ali će najverovatnije krajem proleća, čim beba malo poraste i ona stići u Beograd.

- Sale Đorđević ekipu okuplja 18. februara ali će Milošu progledati kroz prste dva-tri dana zbog rođenja ćerke - rekao je izvor pomenutog lista, otkrivši da je Jelisavtea već planirala da joj leto bude radno.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images/Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti