Održala obećanje: Goca Tržan se iselila iz stana, otplatu kredita ostavila Ivanu!

Održala obećanje: Goca Tržan se iselila iz stana, otplatu kredita ostavila Ivanu!

Autor: | 14/02/2019

0

Nakon što ju je bivši suprug 2017. godine optužio da mu navodno duguje 20.000 evra, Goca Tržan je javno obećala da će se iseliti iz spornog stana u Mirijevu, a obećanje je i ispunila!

Goca je sa Rašom i Lenom napustila dupleks u kojem je živela, a za koji je uredno plaćala rate kredita.

- Goca i Ivan su pre desetak godina kupili na kredit stan u Mirijevu, u kojem su živeli sa ćerkom Lenom sve dok se nisu razveli. Kada se Goca preudala, u tom stanu je nastavila da živi sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem i, naravno, sa ćerkom. Kako je pevačica sve vreme otplaćivala kredit za taj stan, nije bilo sumnje da će nekretnina ostati njoj. Međutim, problem je to što je pri kupovini stana hipoteka položena na stan Marinkovićeve majke, koji on želi da proda.

Zbog toga je isprozivao Gocu da mu duguje 20.000 evra, jer je toliko ostalo duga. To je naljutilo pevačicu koja je za kratko vreme pronašla kuću u Rakovici, koju je opremila, a ovaj stan će prebaciti na ime Ivana Marinkovića i on će u buduće morati da plaća ratu kredita - kaže izvor Blic Scene, upućen u čitavu priču i napominje:

 

- Ona je javno obećala da će se iseliti, a to se zaista i dogodilo, iako to krije od medija jer ne voli da je povezuju sa Marinkovićem. Ona i Raša su u Rakovici napravili kuću gde trenutno žive, a u kojoj imaju čak i muzički studio u kojem se Goca sprema za nastupe i u kojem Raša svira bubnjeve.

Kako dalje objašnjava izvor pomenutog lista, Marinković navodno nije upoznat sa novonastalom situacijom, jer je trenutno u rijalitiju.

- Ukoliko ne bude plaćao rate kredita, nekretnina će pripasti banci. Njegova sestra Teodora je zabrinuta zbog svega , jer je svesna Ivanove neodgovornosti - objasnio je izvor.

Niko od aktera čitave priče nije odgovarao na pozive novinara, ali su zato komšije u Mirijevu potvrdile priču.

- Goca i Raša više ne žive ovde. Ne znam da li su stan prodali, ali su se odselili u Rakovicu - rekao je jedan od komšija, a druge komšinice, koje su imale samo reči hvale za Gocu i Rašu, objasnile su da je ona još letos otišla iz stana.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images