Reperka šokirala svet: Kardi Bi u haljini staroj četvrt veka! (video)

Reperka šokirala svet: Kardi Bi u haljini staroj četvrt veka! (video)

Autor: | 12/02/2019

0

Reperka Kardi Bi svakako je privukla najviše pažnje na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada, pojavivši se u haljini koja je svojim avangardnim krojem sve ostavila bez daha. Ali, mnogi nisu znali da se radi o modelu koji dolazi iz prošlosti!

Pre 24 godine, davne 1995 godine Tijeri Migler je svetu predstavio avangardnu kolekciju visoke mode za sezonu jesen/zima. Spektakularna revija sa još spektakularnijim modelima oduševila je svet, izazavavši gomile komentara. Tako nešto do tada nije viđeno, jer futuristički, a ipak tako ženstveni modeli bili su prosto nezamislivi.

 

Posebno se istakla haljina koja je Tijerijeva vizualizacija Botičelijeve Venere, a baš nju je Kardi Bi odabrala da se pojavi na crvenom tepihu glamurozne dodele Gremi nagrada.

Njen stilista je otputovao u Pariz, jer mu je bilo potrebno nešto što će oslikati Kardinu ličnost, njen temperament i ekscentričnost. Sve to je pronašao u fundusu modnog brenda Tijerija Miglera, i to u kolekciji iz 1995. Sem spomenute haljine, za nju su spremili i kostim za nastup sa "paunovim repom", uz plašt, ali i divnu belu haljinu s resama...

Moda koja je čekala skoro četvrt veka da bi ponovo zablistala u punom sjaju.

Pogledajte kako se Kardi spremala za dodelu Gremi nagrada.

 

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: kardi bi

Pročitajte još

Najnovije vesti