Osveta Jelene Karleuše:  Ko će sve skupo platiti zbog njene patnje (video)

Osveta Jelene Karleuše: Ko će sve skupo platiti zbog njene patnje (video)

Autor: | 12/02/2019

0

Jelena Kareluša, koja se poslednjih mesec dana našla u centru pažnje zbog navodne afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom, oglasila se na svom Instagram profilu i istakla da je podnela 120 tužbi.

– Ovo je prvi i poslednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija, kao moja izjava, izjava mog supruga, ili člana moje porodice, apsolutna je laž i izmišljotina, rekla je i naglasila da je, između ostalih, tužila i Ognjena Vranješa za koga smatra da je saučesnik u aferi.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/dusko-tosic-se-oglasio-o-sudbini-braka-sa-jelenom/

-Ispred mene stoje potpisana pravna punomoća za 120 srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, moju porodicu, na moju decu, muža, oca, majku – rekla je Jelena i dodala da će novac koji dobije u sudskim sporovima donirati  u dobrotvorne svrhe.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jelena-karleusa-uziva-sa-porodicom-u-dubaiju-ali-ne-prasta-nista-video/

– Sav novac koji od ovih tužbi dobijem, pored novca koji moj suprug i ja već godinama dajem u humanitarne svrhe, javno ću pokloniti najugroženijim grupama u Srbiji - zaključila je Karleuša.

Hellomagazin.rs Nikola Kostic Svet