Hrabra Dea Đurđević poslala poruku iz bolnice: Ja sam odlično, ja sam megacar!

Hrabra Dea Đurđević poslala poruku iz bolnice: Ja sam odlično, ja sam megacar!

Autor: | 11/02/2019

0

Dea Đurđević, koja je preživela tešku saobraćajnu nesreću u četvrtak kada je na nju na trotoaru naleteo autobus i otkunuo joj ruku, peti dan posle operacije i dalje se nalazi na Intenzivnoj nezi na VMA, ali je nasmejana i u dobrom psihičkom stanju.

Načelnik Vojno-medicinske ustanove prof.dr Miroslav Vukosavljević preneo je pozdrave za sve kolege, prijatelji i za sve koji su joj slali reči podrške i bili uz nju.

Naime, budući da su posete zabranjene i da niko ne može da uđe kod voditeljke, Dea je zamolila načelnika da pozdravi sve kolege i sve koji su se brinuli i pružili joj pomoć i uz veliki široki osmeh rekla: "Ja sam odlično, ja sam megacar".

- Taj njen osmeh, i sad sam se naježio i morao sam da zapišem - rekao je načelnik VMA.

 

Prema izjavama medicinskog osoblja, Đurđevićeva se sve vreme držala veoma hrabro. Uprkos svemu ostala je vrlo pribrana.

– Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, budući da se desio težak udes, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra devojka – otkrio je za “Blic” dobroupućeni izvor.

https://www.instagram.com/p/Bm8Qd-ygVjP/

 

Nena Dodevski, majka voditeljke, ispričala je da je posle svega veoma ponosna na ćerku, za koju svi u bolnici imaju samo reči hvale.

- Jedan profesor mi je rekao "Šta si to rodila? Ta devojka nije suzu pustila od trenutka kada joj se to desilo - ispričala je Deina majka, koja je najveća podrška i oslonac svojoj ćerki.

https://www.instagram.com/p/BqfjS48A01p/

Dein emotivni partner i kolega sa TV Pink, Mladen Mijatović, zahvalio se medicinskom osoblju nakon uspešne operacije i u “Novom jutru” kod Predraga Sarape otkrio kako se voditeljka oseća.

- Kažu da je psihički veoma stabilna, da je veliki borac. Pozitivnog duha je, svesna je svega, čak i rekonstrukcije samog događaja i nezgode. Nema kontakta sa spoljnim svetom, što je razumljivo. U svakom slučaju, uputila je poruku svima koji je podržavaju i zahvalila se – rekao je Mijatović  i dodao – Ona se nada i očekuje da će se što pre oporaviti i vratiti na televiziju.

https://www.instagram.com/p/Bq7VWL0A8Jh/

hellomagazin.rs Luka Šarac
Tagovi: Dea Đurđević